Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je ulaz besplatan kad je on od vas dobio malo manju cifru od cijene ulaznica za punu dvoranu. Dalje, ne vidim da ste nastavile prodavati već ste se fino poslikale i našle tinejderke da se mrznu po zimi. Licemjerna zapadna diplomatija.
nijedan arapin nije pustio zenu da tapka ulaznice?
svaka vama Cast,vi dodjete u nasu zemlju i organizujete Bazar da bi nama pomogli a nase zene od ambasadora sisaju slamu i obilaze samo butike i frizerske salone...
sve kad bi sastavio, ne bi jednu dobru dobio
Moraju se nečim baviti, dosada je opasna boleščuga, vi ih jadne oronule više.
Cuj premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković besplatno ustupio dvoranu u Skenderiji. Pa jel mu to babovina?
oluja ba ajd ne dipr...ne rade sigurno ovo da bi zaradile neki kesh nego da bi novac dale za djecu kome je potreban..ne znam zasto sve sto je pozitivno mi kritikujemo....
Fakat, pa nisu izašle kao tapkaroši nego kao humitarci jadan nebio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...dobro zanimanje. po klixaša bi bilo "supruga ambasadora" :)
Još ako more kako amerikanskog ☺
Biti supruga ambasadora nosi sa sobom određeni teret. Nije to izležavanje i šoping po cijeli dan jer nemaš šta da radiš. One surađuju i posluju sa nevladinim organizacijama u BiH, uvijek su upućene u sve što se dešava, i provode dosta humanih akcija. Ne mogu biti neznalice i besposličarke kako većina našeg naroda misli.
ja mislio prodaju svoja zmijska tijela :)))))))))