Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo, stvarno. Konstantno imam tu zelju da se svi studentski domovi renoviraju ovako, da studentima bude ljepše.
@zamalopenzija :):):) nema veceg yebalista na kugli zemaljskoj od studentskih domova! Yebemte mladosti sto prodje....
da se bolje i udobnije .......
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
istina... ja sam bio u najmodernijem domu u bg, i spram ovog je busan qurac, cak i LCD imaju...
onda nisi bio
pa studiram jos uvijek u Bg, bio sam u patrisu koji je 2013 renoviran i opremljen sa sve novim namjestajem i cudima... ali dzaba sve kad te trpaju sa jos dvojicom u 20 kvadrata, a razmak izmedju kreveta toliki da ti prdi u facu kad okrene ledja... ako je uzivo kao sto je i na slikama, svaka cast, skidam kapu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo se bojim da neće razjebat ovo za kratko vrijeme.
zelim im da ovo traje bar dvije godine. bio sam u domu 5 godina i znam kako sestudenti odnose prema namještaju.
Ma stoka ce to ponovo dovesti u stanje svinjskog reda!! Odmah nozem po sred stola uklesat datum kad se prestalo pit, pusti, drogirat, kad je ko pao ili polozio i sl.
e evo je već liči na japan (liči na dobro)
sve me zaobislo, dok sam ja bio student, ovaj dom je bio ravan logoru
Joj kad se sjetim bjelava i studentica iz brckog auuuu
vec drugi dan neko ukrao LCD, fali ormar itd... hahaahah
Akcenat je na riječi "paviljon", a vjerovatno će i cijena u tom dijelu "paviljona" biti napucana kao i sam "paviljon", dok će većinski dio doma i ostalih "paviljona" ostati rupetina kakva je i do sad bio! Čestitke!
Koji jebarnik hahaha. Ja kad bi zivio u domu kakvon ja bi samo zelio zahod vlastiti
Hvala Bogu pa i studentima nesto.. Prije par godina sam igrom slucaja bio u domu u BL... Divim se ljudima koji su u onakvim uslovima ostali normalni i zdravi, a kamoli zavrsili fakultet. Od polomljene i suplje stolarije, budjavih fotelja, zajednickih kupatila i wc-ova, rasklimanih kreveta, zidova punih vlage... Svaka cast na ovome, ovakve ustanove su se trebale napraviti i opremiti prije izgradnje bilo kakvog trga i sl. Ovo je ono sto nam zaista treba!
..jes lijepo...ja da sam imao ovakav igodjaj, sumnjam da bih ikada završio 😂😂😂😂😂ali zato bih imao sinova k'o bin laden 😂😂😂😂😂😂😂
Cestitam
@Nevenka- e neka si vala i ti čestitala z😂😂😂😂😂
Hoće'l bit poštena mesdžida tamo ili je ovo samo još jedna ubleha za naivan narod?
...lijepo izgleda. sad probajte da ne razyebete sve u "roku odma", metodom "šame gabri jeni jemo"...
@berzerk ...otprilike tako :))
Završavali smo fakultete u mnogo skromnijim uslovima ali nismo brinulli za posao, niti pomišljali da idemo po svijetu "trbuhom za kruhom"... Možete vi napraviti 1000 studenskih domova i 100 novih fakulteta, džabe je sve ako nema radnih mjesta i novih zaposlenja... Stanovništvo BiH se za ovih 25 gocina, već prepolovilo, za 10 godina paščemo na milion. Zamisli ovoliku BiH sa ovolikim stambenim fondom i jedva milion stanovnika.