Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počinioci su inače od ranije poznati policiji.
I ja ga ovdje smotam polukružno i niko me ne vidi odim onog što s puškom čuva ambasadu od Mevlida.
sta serete ba to je svakodnevnica na ovoj raskrsnici i sada ste vi nesto mangupi sto ste objavili ovo
Kod policije je slabo koje vozilo ispravno, na dosta vozila ne radi jedno svjetlo i plus sto oni krse zakone, nikad ni jedan nije svezan u vozilu i stalno pricaju na mobitel dok voze ali nema ko da im napise kaznu.
NISTA NOVO,ONI POSTOJE ZBOG SEBE A NE ZBOG GRADZANA.-MOGU DA RADE STA HOCE.
Naravno, što da ne? Federacija privatna prćija nekolicine ljudi. Šta drugo očekivati nego bahatost i primitivizam.
sto panicite, hiljadu puta sam ga tu svinto, jbg. daleko mi gore ic
Jadan je ovaj snimatelj, sta cemo ukoliko je policajac krenuo na intervenciju. Saobracajna nezgoda i svaka druga intervencija iziskuje hitan izlazak policajca na lice mjesta. Ovim prekrsajem niko nije ugrozen i cemu ovakva snimanja. Naravno, protuv svake vrste sam policijske brutalnosti ali pojedini gradjani bi htjeli da policajci hodaju ulicom i samo se izvinjavaju kao marionete. Policajci su izlozeni stalnoj opasnosti od kriminalaca i rizicnih intervencija a sad ih jos snimati za ovakve stvari gdje nikog ne ugrozavaju. Boze sacuvaj..
Zakon je jasan, prije ovog doticni uradio trebao je da upali svjetlosnu i zvucnu signalizaciju. Ne daje mu se za pravo da cini prekrasaje kad je njemu cejf, onda i ja isto to mogu uraditi jer sam se sjetio da sam ostavio upaljenu pec kod kuce? I to je urgentna situacija. Stvarno lupate sa komentarima. Cuj "ovim prekrsajem niko nije ugrozen" a sta da jeste? I sam kazes da je prekrsaj,znaci treba biti kaznjen. Ili si policajac ili imas nekoga u drzavnoj sluzbi :)
I šta mi naplaćasmo kazni za prekršaje u kojima niko nije bio ugrožen. Od vezivanja pojasa pa do pregorjele žarulej usred dana.
_"Našem portalu javio se čitatelj koji je snimio policijsko vozilo u pravljenju težeg saobraćajnog prekršaja." _"Policijsko vozilo je imalo registarske oznake 007-J-438." Hahaha, čitatelju, ne očekuješ valjda da ih Klix kazni? :)))) Trebao si otići u prvu PU. Džaba si pisao. Oni su zaštićeni.
Čuj trebao otići u prvu PU. PA da ga privedu u vozilo 007-J-438 na informativni razgovor !
To murijasi
Ko zivi u Sarajevu ovo je normala ...
A meni znate pisati kaznu kad mi jedno svjetlo pregori. Upalio pozicije, kaže "nisi svjetlosno obilježen". Reko jesam. Kaže "moraju oborena po Zakonu". Pregorila jedan sijalica, kaže "moraju obje raditi". Upalio pozicije i maglenke, kaže "nema magle, šta će ti?". Reko druže obilježen sam haos, vidim se iz svemira. Kaže "Džaba, moraju oborena". Pa oborim ti tetku bezobraznu, popusti me dorate. Kakav nakaradan zakon. Čuj svjetla po danu...!
Naravno, svjetla po danu, ne radi tvoje sigurnosti nego radi povecanja potrosnje goriva...sracunaj, koliko vozila X koja kap nafte vise :D
jesu supci i sve, ali barem ne prave udese ili da nekog ugrozavaju. Ocu reci dobri su vozaci, a ne kao pola raje sto prodju testove na guzove
Nepostivanje znaka,cl 130 st 1 a sankcija je 40km,pa i nije neki tezi prekrsaj,posebno ako platis pola kazne :) a mozda su stvarno zurili na intervenciju pa da ne bi uznemirili gradjane nisu htjeli da upale ni svjetlosnu ni zvucnu signalizaciju,haj ga znaj :)
Mora da upali svjetlosnu i zvucnu signalizaciju, nije on taj koji odlucuje da li ce da uznemirava gradjane...za takve stvari dolaze posebna naredjenja, prilikom pretresa, racija i hapsenja osumljicenih, da se ne koristi signalizacija.
Jesi li ti to negdje procitao ili to kazes tek onako jer mislis da treba?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato sto izlaze iz stanice preko puta kampusa i ako krecu za donji dio grada, jedino se tu mogu okrenuti ili birati duzi put.
Ako je hitna intervencija podržavam kršenje saobračajnog znaka,a ako nije stroga kazna
Ako je intervencija, vozilo mora da sLjasti i vristi :D samo u specijalnim situaijama (uz naredjenje starijesine) se ne koristi signalizacija (pretresi, racije, hapsenja)
Idem selom misle da sam Alen Delon nosim jelek i opanke !!