Jadan je ovaj snimatelj, sta cemo ukoliko je policajac krenuo na intervenciju. Saobracajna nezgoda i svaka druga intervencija iziskuje hitan izlazak policajca na lice mjesta. Ovim prekrsajem niko nije ugrozen i cemu ovakva snimanja. Naravno, protuv svake vrste sam policijske brutalnosti ali pojedini gradjani bi htjeli da policajci hodaju ulicom i samo se izvinjavaju kao marionete. Policajci su izlozeni stalnoj opasnosti od kriminalaca i rizicnih intervencija a sad ih jos snimati za ovakve stvari gdje nikog ne ugrozavaju. Boze sacuvaj..
Zakon je jasan, prije ovog doticni uradio trebao je da upali svjetlosnu i zvucnu signalizaciju. Ne daje mu se za pravo da cini prekrasaje kad je njemu cejf, onda i ja isto to mogu uraditi jer sam se sjetio da sam ostavio upaljenu pec kod kuce? I to je urgentna situacija. Stvarno lupate sa komentarima. Cuj "ovim prekrsajem niko nije ugrozen" a sta da jeste? I sam kazes da je prekrsaj,znaci treba biti kaznjen. Ili si policajac ili imas nekoga u drzavnoj sluzbi :)
I šta mi naplaćasmo kazni za prekršaje u kojima niko nije bio ugrožen. Od vezivanja pojasa pa do pregorjele žarulej usred dana.
Prikaži sve komentare (139)