Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosli kod brace na obuku u trokutistan!!
prije ce biti da su dosli da upoznaju evropske teroriste broj jedan koji su dobili prefiks GENOCIDNI jer ipak sve teroristicke grupacije nakon njih su ih oponasale izgledom i strategijom "ratovanja"
Opet sljedbenici onog Bošnjaka iz Beča gaze ljude, sada u Njemačkoj. Da li će im iko stanuti u kraj?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Opet sljedbenici onog Bošnjaka iz Beča gaze ljude, sada u Njemačkoj. Da li će im iko stanuti u kraj?
@TrebinjeNikadJace Uzmi sinko lijek, nikad nije kasno.
@HajteMolimVas Nestašica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dvojica? Kakav idiot krijumcari dvojicu likova koji eto tek tako sjede? Kako mu se moze isplatiti tura od 2 lika? Nesto mi nema logike optuzba da za krijumcarenje nikako,cisto pakovanje djela covjeku,motda i nemaju papire oni i jesu ilegala ali da je krijumcarenje..ne..
Ma dje budu ovi afganistanci?Imam i ja kombi pa da uzmem koju marku
Nista cudno.
SMRDI KLJIX NA VLAHADURIJU I ŠKUTORIJU FUUUJ PUSTI VODU DA VNAGO ODU
Aaah vehabije jadne to imate pauzu treninga, hebiga mora da je hladno u papučama i skraćenim hlačama
Pa dvojica talibana i nije puno
Ako znas engleski onda mozes ispunjavati razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes zaraditi $50 i vise mjesecno, zavisi koliko se angazujes i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
Talk to the hand because the hand won't listen, suck my dick!
Citavih pedeset dolara mjesecno?
OSTAVITE BRAĆU NA MIRU!!!!
vlahadija ovladala kliksom hahaha frontalni napad veceras jedino im je to jos ostalo
JEDINO NEKOM PROVALOM JE FRANC MOGAO DOBITI TOP KOM I OVOLIKE PLUSEVE!
Pocela velika hajka na vukove u BL..sumski entitet divlji zapad..
Hahaha možeš mislit kad je za neke čak i BiH 'zapad' 😂
--- nije poznato ni gdje je kamion sa stranim državljanima prešao granicu BiH Dobro, istovario Moldavke u Srbiji a utvoraio Afganistance da ne vozi prazan. Srbija se odlučila da na lak način isprazni svoja azilantske centre, a kamioni su prelazili granicu na način na koji su vojska , policija i drćavna nezbjednbsot Jugoslavije prelazili od 1992-1995 !!
@Serbon Blago tebi i tvojim zemljacima i važem mozgu koji su bez potrebe nadigli nezapamćenu dreku radi obične teorije zavjere. JEst da je neki dan u postupku REVIZIJE ta teroija potkripljena sa 5 SANDUKA dokaza, pa ostavimo prvi put da nešto Srbi ne sude nego da se malo i njima sudi . Pošteno NI PO BABU NI PO STRIČEVIMA ! :)
Ovo je politicka propaganda Bakira i Dodika. Nema toga ko bi platijo da ga svercuju u Bosnu, vjerujte mi !
Sandžaklijama znaju nać po 5-6 Fočaka da švercaju u gepeku kad dođu u Sarajevo.
Ufatio si nas :) A šta'š, treba bit na oprezu od onih vaših KUD-ova iz Rusije i sl. :)
@KrokodiIskesuze bosnjaci? tebi su bosnjaci negdje dobro yebali mater cim nas svuda vidis, nadam se da imas nocne more o nama