Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedžadu ajnadžiću nije mjesto sa herojima odbrane sarajeva 2.maja 1992.godine.
@OTPOR. tacno zato su pravi borci i zamrzili stranku koja forsira agresore i dezertere...
Mi u patikama i farmerkama, oni oficiri u JNA. Sada su oni veliki "generali", "heroji", "organizatori otpora". A mi i dalje u patikama i farmerkama.
E jeste heroji skidam kapu,pa jako je tesko pobit golobrade mladice koji su iz skola dosli u vojsku,jako je tesko unistiti transporter koji ne puca i nije bio u borbenoj misiji.Niko vam nije sudio ali polako dodje to kad tad,tj doce djavo po vas.
Sramite se što ste na grobove heroja doveli Ajnadžića!
Svakog ko je digao ruku protiv Jna i Jugoslavije je trebalo odmah strijeljati zbog veleizdaje i reakcionarnog djelovanja na liniji Hitlera i Pavelica
Istorujske činjenice: - JNA je proistekla iz partizanskih jedinica pobjednika 2.sv.rata i kao takva priznata u cijelom svijetu kao saveznicka sila. - svi koji su se borili protiv Jna su se automatski stavili na stranu Hitlera i Pavelica - svi koji su glasali za cijepanje Jugoslavije su na strani hitlera i pavelica - VRS je sljedbenik JNA formalnopravno, saveznicka strana, Arbih i hvo su snage hitlera i pavelica.
@1Mecava dzaba vam minusi, muslimani i hrvati su oba svjetdka rata radili za okupatora, Srbi su iznijeli pobjede na osnovu kojih je stvorrna i danasnja BiH
Neka je vječna slava i rahmet svim braniocima Sarajeva koji tog dana dadoše svoje živote.Trebalo je više od hrabrosti da u patikama, bez uniformi,šljemova, artiljerije izadješ pred tenkove JNA!
@lederjacke 2 popu schisch nam ćunu . Sve okupatore volimo osim vas Vlaha jer ste smradovi obični. Pa vas niko u Svijetu ne voli kako vas nije stid nijednog komsiju nemate da vas postuje svi vas mrze (čak i CG dva Oka u glavi nekad...)i nikad se ne pitate zašto ..
@Hercegovac1893 E da se nesto razumjemo. Malo proguglaj pa vidi odakle je bio Perisic i kad je pobjegao iz Mostara. mozda ti nesto znaci daatum 16.06.1992?? Ocigledno ne znaci. Znas ko je bio Pusara, ili mozda major Torbica i odkle je komandao Uzickim Korpusom i kada. Kos bili Beli Orlovi i Niski specijalci.?????????
@lederjacke2 Da li ti ista poznato ko je rusio? Izgleda nije. Ko je nosao mosti okolo? ko je sve Srbe naoruzao? Da nije moja rahmetli nena?
SARAJEVO
Velika hvala našim braniteljima. Odbranili su BiH i naše živote - genocid na cijeloj teritoriji BiH nije uspio. Ostalo će odraditi prirodna selekcija, prirodni priraštaj u sl.
Rahmet vjecni
Sarajevo zaboravit nece nikada
Zivio Alija, zivila Armija BiH.