Ne izlazite vani
503
Sarajevo se ponovo guši u smogu
Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispirajte lice kamilicom a mi cemo vaditi katalizatore i loziti stare cizme
Imate slike 1970ih jos gori smog i magla. Uvijek ce biti smog i magla u Sarajevu jer je takav geografski polozaj. Postoje pjesme stare po 50-100 godina gdje se pjeva o sarajevskoj magli. I onda dodju debiloidi koji nas uvjeravaju da su krive kuce, auta, zgrade koje nisu ni na 100m a magla na 500 i tako dalje.
Uostalom, vidite da je Oslo i u gorem problemu. Ne seritte vec se strpite koji dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Malo smoga, malo corone, malo migranata, dobro smo zivi uopste
Zaboravio si Dodika
@Mujoabad @BulevarSrpskogSveta………@Kikseru ……..koji Servin jos stavlja nick @BulevarEugenaSavojskog, i @BulevarSvetogEugena Savojskog. Zar ti nije ofirno da ti kao pokatoliceni Servin glumis pravoslavca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smogovci
Placamo struju 3x skuplje nego sto je izvozimo i treba kad smo stoka a koliko ima EP para 4 mjeseca struja moze biti dzaba i eto rjesenja za grijanje za ovo ti ne treba nikakva skola samo postena dusa jer svako bi sa sadovoljstvom pritisnuo dugme i grijao se majmuni jedni !!!
Zadnja 4 dana je index preko 160.Samo sto je od subote magla u kotlinam, te je vodljivost smanjena.PS bravo za autora clanka..🤮🤮
Ja ni kao mlađi nisam izlazio po ovakvom smogu, a vidim omladina šeta opušteno - pa smog i korina su im popili mozak i nisu više ni za šta osim za instagramanja i yutubeanja.
I kazu meni sto si na selu napravio kucu.Sto ne kupis stan u gradu pa da svaki dan moram policiju zvat da mi pokaze put do zgrade.
ljudi ebo smog , dobra ba ova plavka
Au jest amog vani idem naloziti jos guma taman nece niko primjetiti hihihi
Prije rata,kao i sada je bila magla i u magli smog.Ali strujanje zraka,maglu kako odnosi tako i donosi a smog samo odnosi,jer ga nema odakle donjeti.To je po,mom misljenju,razlika prije rata i sada,ali se to nevidi golim okom.
Selo.... da Bog sacuva.
@BrnoUltraCZ Ma seljacino smiri dozivljaj, idi cuvaj ovce u pizdicima u kojima i jesi papcino.
Bitno da ne puca!
Ako Allah hoce umrijecemo od smoga ako nece, nece nam nista biti. Tu covjek nema efekta..
Boli me tuki
@Tiktok12345 @PatriotaTheShadow @KamenjarskiSrbin2 1952. godine, petodnevna magla nad Londonom uzrokovala je otprilike 4000 smrtnih slučajeva uslijed respiratornih bolesti. Tek kad se više nije moglo disati, britanska je vlada pokrenula "Zakon o čistoći zraka" (Clear Air Act) strogo ograničavajući izbacivanje dima u atmosferu. Takav problem danas zabrinjava većinu svjetskih metropola gdje se pojavio smog....bar wikipedisite CDA hadalji!!
Ne serite vise...obicna magla....cesticari zeljni medijske slave...
Sreca nije vise SDA u kanotnu pa ne mogu Klixovci srati