Doajen bh. novinarstva
0
Sarajevo se oprostilo od Hamze Bakšića
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemilosrdno treba progoniti sve one koji su ikada u zivotu izdali svoj narod i svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu za racun okupatora ili agresora na Bosnu i Hercegovinu. Zato ja jednako napadam i Aliju i Hareta kao i Karadzica i Tudzmana, a bo\'me kao i bivse udbase koji su se opet infiltrirali u sve pore zivota u BiH.
Jebi si mater fundamentalisticku gubavce sa grbavice.Sta ti ima da se sjetis jado jedan.
Dodjoh da procitam ovo u najboljoj namjeri, ali mi skoci tlak kada procitah kako je nazvao svoju ratnu kolumnu: \"Sarajeva više nema\". Kaze se o mrtvima sve najbolje, ali ipak se mora reci: \"Ovakav naslov je mogao smisliti samo cetnik.\" Odmah sjetih da je pokojni Hamaza bio udbaska kandzija, i da je kao takav bio glavni komentaror TV Sarajevo za vrijeme predratne velikosrspke kontrole medija BiH.
Hamzu Baksica ne treba nikada zaboraviti. evo upravo listam arivu oslobodjenja i njegove zadnej kolumne....kakav um i kakva jednostavnos, kakva cojecnost i dosljednost neka pociva u miru.
Kamo srece da je ljudi poput Hamze vise u nasem okruzenju. Neka mu je laka zemlja.