Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh sad ce na instagram storiji snijega i pjesma vazdan let it snow let it snow let it snow... Hajde nek je pao, vakat mu je bio
Davno mu bilo vrijeme. Januar je jedini mjesec u godini sa negativnom prosječnom temperaturom, a pogle*ovo do sada?
Možda bi bilo dobro da neki procitaju clanak pa tek onda reaguju. Ovaj clanak nas obavijestava da je KONACNO PAO SNIJEG, a ne da nas je iznenadio ! Ali džaba ! Valjda se reaguje negativno ma sta god neko napisao. Volio bih da vidim neke komentatore kako bi se oni snasli u pisanju clanaka.
Novinarčiču, slika govori vise od 1000 riječi, kad već lažeš ne postavljaj slike, brukaš se i demantuješ sam sebe, snijeg malo zabjelio krovove.
Je li to samo snjeg pao u Sarajevu, je li samo Sarajevo cijela BiH?
Kakvo je vrijeme došlo da je snijeg u februaru i to u Sarajevu postala jedna od glavnih vijesti.
Koji februar?
kasni 2 mjeseca sram ga bilo
Veliko cudo.
Vidis oni u svici na sastanku za klimatske promjene i odmah snijeg pade
eto belaja
Šalje vam Vučko pozdrave iz Garmišpartenkirhena.Kaže sit je žene,djece i Sarajeva...
MashAllah ! 👌👌
"Iako se kalendarski nalazimo u srcu zime, kraj januara se bliži, a kao što su meteorolozi i najavili, prve snježne pahuljice tek jutros su zabijelile Sarajevo." = dobar pisac rodila majka (greska malopre na ovo sam misliJo)
"Sarajevo se jutros probudilo pod snježnim prekrivačem: Prvi ovogodišnji snijeg zabijelio ulice" -> novinar tivra se, u tu 5tu sportsku, loma ponovi srednju
Kakvo je stanje jutros u Odobašinoj, Džeka, Toka i to 😁
Na najlonima smo