Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da kažu nemoj da bi ko nosio masku slučajno, zabranjujemo, svi bi počeli nosit. Takav smo ti mi narod bemliga
E tacno tako. Da slucajno kazu da ih ne treba nositi neko bi se napravio pametan pa rekao da je to da se da nam prodaju lijekove. Narod je stoka.
Ako hoćete disciplinu kažnjavajte kupce i potrošače koji se ne obaziru na molbe radnika i uposlenika da stave masku. Lično sam prisustvovao sceni gdje je radnici prijećeno zato što je tražio da mušterija stavi masku
Što bi rekao narod :Uzalud vam trud sviraci!!
Krizni štab mi ne može ništa narediti. Mogu samo ćaći svom.
Naglasite da nošenje maske na bradi,na zglobu,u torbici.....NE DJELUJE.Naš je narod čudan,možda i jednim crtežom treba da mu se objasni kako da nose maske.
E da mi još jednom ponovimo : Ma nema šanse nismo kerovi da nosamo brnjice koje te ne štite no od čega kamo li od virusa
Ker je za tebe intelektualac
@ey_boss sarkazam intelektualac,sarkazam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek ponove par puta odma, da se kasnije ne moraju ponavljati.
Hahahahaha nećemo nosit maske džaba vam je bilovi koronaši . Nosite je vi i vakcinišite se prvi
Kako da da se dilFa zarazio a nosio masku?🤔🤔🤔🧐🧐
Milioni maski ušli u državu preko donacija dal se iko ogrebao o državu za makar jednu masku??? Ako vec nesto tražiš i nredzujes onda je red da građanstvu obezbjedis resurse pa onda ako ne nose imaš pravo reći stoko sad ti je po džepu ovako samo bzvz mlatit praznu slamu
uvesti rigorozne kazne trznim centrima, supermarketima i drugim zatvorenim objektima koji dozvoljavaju ulaz bez maske. pojedinacnim kaznjavanjem nije moguce nista rijesiti.
Ovde se radi hocete li biti robovi ili necete . Virusa nema, iako ga ima dobro došao zbog našeg imuniteta . Citajte i obrazujte se , vidite li da vas jebu zbog vašeg neznanja .
Hajd maska ali kad uzmem da dezinfikujem ruke a u onoj boci od bakticida voda tacno mi dodje da ih prijavim !!!!
Sta o nosenju maske kaze Dr Sladoljev https://trecadobhrvatska.com/dr-srecko-sladoljev-upozorava-na-stetnost-i-nefunkcionalnost-nosenja-maski/
a šta je sa rukavicama, vizirima, dezinfekcijom odjeće nakon kupovine, dezinfekcijom obuće? to je bilo samo za martovski virus?
Neću biti nindja vozdra
jednokratna maska oko 2km, podijelite ljudima maske umjesto da prijetite
@gooUser1580508174 tako je ja to stalno ponavljam stoki