Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
provesce ih ulicu zmbt,pa na trg medusobnog ubijanja...itd...itd
Obogatite Sarajevo Zemaljskim muzejem, a ne ovim s***ima. Sramota, kultura 'u banani', svela se na ZMBT i cajke, a ovamo lafo rade na ponudi za turiste... Kako je krenulo, neće se imati šta pametno obići...
vlada ce im obezbjediti obilazak zatvorenog zemaljskog muzeja, i obilazak otvorenih svojih vila.
bice rutavo
Mi u Bh. Šerpama nudimo: Obilazak ćirilićnih natpisa po Sarajevu, to nam je glavna atrakcija. Dok je bilo snijega nudili smo skijanje po minskim poljima, a sada vas vodimo da sebi iskopate malo zemlje sa minskih polja i ponesete kao suvenir.
Rute su krucijalne za turizam :)
HOCE LI ICI POSJETITI ŠEIKA I ALIPAŠINO POLJE??? :))))
haha e nek je saban pokro pare ionako su ga samo papci mogli gotivit, lik je pakas teski