Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
marš stoko. Ko troši taj je i plati pa bujrum. Do vas je sto je mreže u klincu pa se najviše tu gubi.
Tako je. Postupi po naređenju i ukini bagri vodu. Dosta se vode popilo i prolilo i vrijeme je da pređemo na "KOKTELE" (mislim Molotovljeve).
Kod mene oratno zimi je ne bude,a ljeti je imam da se razbacam kako mi dusa prohti...
Ovi će fakat Sarajevo ostaviti bez vode. Čestitam, ovaj projekat zaista nije bilo lako izvesti. https://twitter.com/mikrozadatak
Kupiće Bakir ako nestane 50-tak cisterni! ! ljudi samo pijte... BAKE FOR PRESIDENT (:
Juče perem ruke i smanjujem mlaz.. pomislih.. treba čuvati vodu.., a onda misao.. opet si crna ovca u ovom gradu.. k'o da je drugi čuvaju.. I eto, danas potvrda tih misli..
Hladiti lubenicu pod mlazom vode je idiotizam, ali tusiranje vise puta dnevno, za ove vrucine je normalno.
Svako ko je preživio rat i tri i po godine bez vode, zna šta je nužno, a šta ne..
lopovi jedni gasite je vec 15 dana u 19:00 i onda kad je pustite stavite toliko hlora da casu mozes popiti 20 posli sipanja :(
Ja se pet puta dnevno abdestim, i dobro dodje po ovoj žegi