Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ne znaju za trecu ili nocnu smjenu. Nisu nikad culi.
jok, radit ce u po noci da bi se ti mogao vozat po danu.
@user, Bingo, svaka cast na pronicljivosti. Upravu si, da se mogu vozati ja pi danu i jos na hiljade sugradjana koji idu na posao, doktoru i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Sarajevu je tri puta vise auta u odnosu na izgradjenu infrastrukturu - to znaci bilo kakvi radovi ce napraviti haos...
Šteta... štetan si po ovaj grad
Kakvi idioti, zatvore cestu koja vodi za jedan cijeli dio grada kada su praznici i kada cijela dijaspora dolazi u grad!!! Pa da li ikad razmisljate i o cemu, bar malo?!?!?!?
Ministar Šteta se ne oglašava, ne smije jer je na protekle dvije delatacije narod uvidio da da je ovo samo bilo daj nešto da radimo gdje nema posla, a da bude dobra vijest i da je parali… i onda se pojavi naslov “Šteta: radovi će se izvoditi u noćnim satima kako ne bi ometalo saobracaj” dok danas imamo obustavljen saobracaj i radove koji su sve samo nisi radovi… opet su prelazi kao sto su bili i prije.. samo malo zamazi oci narodu
Ja ne znam jel gore kad se penjes od Velesica prema tunelu od neravnina ili dole prema ciglanama. Nema tog ovjesa koji bi mogao kontrolisat onoliko treskanje auta
Mjesecima je bio kanal preko mosta, pokriven sa par daski, i tada se sporo moralo i to jednom stranom, niko nije završavao tu rupetonu dugo, dugo. Kod nas se obične rupe mjesecima prave ili nikako, tramvajska stanica preko godinu itd, pred izbore uglavnom počnu, pa nikad da završe.
Gledaj ti ovog naseg Saraj’va i infrastrukture, jada i cemera. Jedna traka ili ulica se zatvori potpuni kolaps u gradu. Necemo mi za godina tris’ta dostici neke europske gradove, mi smo Metropola samo kad nam neko pjeva za Novu godinu. Bruka !
Samo neka SDA ode, pa makar bilo i gore i naopako!
Ej mogli ste početi kad su praznici i pored punih cesta još i dijaspora dođe. Zašto raditi kad je manje auta na cesti.
E cudan smo mi narod.Ne valja kada se radi,ne valja kada se ne radi.Svi hocemo neki komoditet,idealne ceste,sve idealno ali malo zrtve podnijeti, e to nece da moze.A za ovaj komentar o cesti prema Barama i relativno dugoj obnovi komentator neka se malo raspita zasto je toliko trajalo.Trebalo je rijesiti ona dva mjesta koja su konstantno propadala vec dugo a sto je bilo vrlo kompleksno i zahtjevno.Ovim nikoga ne branim i amnestiram ali ko god da je to radio trajalo bi toliko.
Stoti put prepravljaju isti most i isti tunel. A prepravke na Ciglanama se desavaju svako malo. Ode cijeli budzet i sve sto svi placamo da se ugodi i poboljsa zivot gu..nja sa Ciglana.
Jesu vala i napravili ove prve dvije gore su sad nego sto su bile
ne dao Bog sa biciklom u decembru krenuti na 15C