Općinski sud osudio skup
0
Sarajevo: Radnici Granita mirno protestvovali
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUD JE REKAO SVOJE \"Radi se o osobama koje već 18 mjeseci vrše pritisak na sud i sudije ovog suda te protuzakonito i silom sprječavaju provođenje zakonite i pravosnažne sudske odluke kojom je otvoren stečajni postupak nad imovinom firme \'GRANIT\' u Jablanici“
Jasenko je Jasenko !
Pa dokle vise \"mirno\",zar smo svi postali kulturan i civilizovan narod,sto su nam prijeko nepoznati pojmovi,glavu dajem da ce pola od njih otici kuci,popit bambucu,okrenuti janje il nesto sl. i leci spavat mirne duse .Cinjenica da ce mu dijete biti samo broj i ime na papiru kao i on ne predstavlja mu razlog da se bori za svoje pravo,al uvijek nam ostaje da krivimo sopstveni mentalitet.Sve je manje hjleba,a sve vise igara i niko nista nema protiv,cao.
sramota za ramazan.
bolji ovaj fotograf od krvavca, ovo neki novajlija
ja rahatluka u ovoj makarskoj...ronjo sam vaz dan...
Safet Susic - Pape, selektor BiH
sta ocekivati od suda kad se sud koruptiran
ubi ovo sunce majku mu