Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrednost ne smije da prelazi 30 a vi kazete da ste sa 200 prodisali?...da li ste vi normalni?....:)
Stanice mozga već mrtve od trovanja...
@djutureBa ...meni ovo lici da je neka stranka naredila da se objavi vijest da je vazduh nikad zdraviji....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Evo sad zamišljam kako izgleda situacija u Sarajevu. U nargila barovima sad sjede kockaste glave sa bradama, Air maxice na nogama, i NIKE trenerka. Torbica se nosi i šalta se Samsung ili neki Ajfon. Puši se nargila i sjedi se na jednoj nozi, i prica je dakle sljedeća: Allahami braca ovo je nemoguĆe. Disati Ćovjek ne moŽe, treba se ispalit Što prije negdje na planinu. Pa upalu pluĆa dobit ovdje (pa se povuče dim nargile). Allahami brate znaĆi nemoguĆe.
Hej NE seri
Jesi se našao hahahahahah E moj mahalac
Cim se spomeno par-nepar, odmah bolji zrak. ;o)))
Dragi/a A.D. okaci olovku ... 'prosječna vrijednost kvalitete zraka u Sarajevu večeras oko 20 sati iznosila je'... Sinoc je proslo vrijeme a veceras je futur, znaci 'iznosit ce'
Kažu: ,,Zagađenost zraka u Sarajevu: Ćevabdžinica "okrivljena" u Skupštini KS" Ja mislim da bi najbolje bilo da vlast ZABRANI DISANJE!!! Ako ne mogu ćevapi i Batmen ..... zašto mora biti zraka?
U Zavidovićima, ne vidiš metar ispred sebe. Nije to fenomen samo za Sarajevo vezan. Ljudi su počeli dizat halabuku oko gluposti, dok planine zla prolaze, svi šute kao normalno.
Seljacina Konakovic prno i rastjero smog😂😂😂😋😋
Puhnuo vjetar sta se lozite
Pa da, zahvaljujuci mjerama vlade Kantona Sarajevo!
U cemu to nasi politicari nisu zakasnili??? Vazno je da plata u njiha ne kasni!!!!
Čim je vlada donjela mjere,zagađenje se povuklo.Što ti je prava vlada.Aferim.😀
a smrad deponije koji se osjeti od jutros kako je kisa rastjerala smog, ko ce nam to sad rijesiti
Čim je BH Blok na vlast došao
Hitnim sastankom su rjesili problem, sastali smo se sa svim predstavnicma cestitca od 2.5 do 10 nivoa i dogovorili da se razidju mirnim putem, ince smo morali da izvedemo kornjace rosulase da ugase tu pobunu stranih tjela u gradu... akcija izvedena bez gubitaka za policijske snage.... ahaaaa malo sutra oni su natakrili kese na one hepekove sto mjere pa sad ocitava kvazi dobro... vrati katalizator na golfa sto si prodo na odpad za ketpas ili dva ...
Nisam bio u parti fazonu ovog vikenda. 1dis i DonnDamirEfendic su to primjetili. Petak i subota večer, London, Mortons Club... ni 1dis ni ja nismo imali posla sa influenserkama. Iskreno rečeno mislim da sam se zaljubio... 1dis je bio posvađan sa ženom zbog čestog provoda s nama tako da nije bio raspoložen. Ja sam samo gledao telefon očekujući poruke na viber, nisam mislio ni o influenserkama, ni seeksu, kompaniji... nego samo o Njoj - Sarajci, ljubavi... i pio štok.
Niste normalni s ovim clankom. Sta se desava s Klix-om?
Soli pamet o zagadjenosti, a ode na shishu..