Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste fino napisati da se radi o glavnom putu za Bjelašnicu i Igman, da prosječan čitalac zna, a ne dionica Gornja Grkarica-Krupac.
Semir Osmanagic vec izlazi na teren
Avdo seljacino od Foče dobro je @bonersa napisao mi Sarajlije smo uvjek na Bjelasnicu i Igman isli preko Krupca a vi stoko seljacka ste dolazili od Hadzica i malo koji Sarajlija zna za tu Gornju Grkaricu yebbala te ona
sad ce semir osmanagic se pojavit i stavit kucicu za naplacivanje negativni joni lol
ovo mi lici na bih
Jeste li poceli naplacivat ulaz..?
Eto visocanina Semira Osmanagica da ispita tunel i negativne jone
jedino kod nas pirmide rastu u zemlju
Bošnjo odmah opušak baca u rupu hahah (slika br2)
Salji osmanagica
A za napastovanje maloljetnice?? TO NISTA?!? Pa lik radi u domu za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli !?!?? Zamisli ti likova i od svih pozicija, uvale Ga u dom sa djecom :((( #pravdaTA za malisane
Kakve veze ima ova rupa, sa pozicijom Sadika Ahmetovica, kao direktora doma za djecu bez roditeljskog staranja??? Kakve veze ima njegovo napastovanje maloljetne djevojcice???
Ima li WiFi? Pitam za zeta.
Jednu duuuuboku jamu za nase politicare i ' ELITU' .....jedan ulaz za Bakira, hvala.
Imal šta da se ne urušava?
Migranti kopaju tunel do EU. Hrvatsku granicu ne mogu drugacije preci...
Dovedite Osmanagica, eto nove atrakcije ko u Visokom
Nije valjda da se ovo proteže od piramide Sunca, pa čak dovlen !!! Treba to istražiti.
ovo je put za donje podguzoviće, kad se skrene za izletište zguzonje
Dobise dzaba ,,metro,,