Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestice "fine prasine" imaju precnik do 2,5 mikrometra.Svjetska zdravstvena organizacija smatra da je koncentracija istih do 25 mikrograma/m³ jos uvijek "neskodljiva" za covjeka.E sad da li je skodljivo ovih 330,22 mikrograma/m³,odnosno 13,20 puta vise,jos se ne zna.
Odkud sad ovaj PAlestinac sa slike u Sarajevu ??
SVE BENZINSKE PUMPE U SARAJEVU U VLASNIŠTVU SDA, OSIM ONIH ENERGOPETROLOVIH U VLASNIŠTVU HDZa !. JEl od SDA I HDZa koji su na vlasti OČEKUJETE DA SIJEKU RIJEKU NELEGALNOG PROFITA, samo radi zagađenja. Pa oni su sve svoje čalnove obavijestili o opasnosti a za njih grade i ČITAV GRAD NA BJEŠANICI, a vi ostali CRKNITE. SVakako im samo smetate svojim komentarima !
Čuj temperaturna inverzija koja se dešava tri dana u godini razloga za pripravnost AKO BI POTRAJALE, a ZA MJERE NE POSTOJI NIKAD ! Podnijećemo krivičnu prijavu protiv Četnika Čede i Lopova Konakovića, pa ćemo vidjeti da li postoje ! STOKO JEDNA LOPOVSKA BAR 10 POSTO JE HRONIČNO BOLESNO OD ZAGAĐENOSTI !
Ma hajde bogati sta fali, ko da su gradjani bitni, sto im se mora sve ugadjati, jos sad neke mjere da se uvode zbog njim, ma smjesno.
Prema službenom izvještaju zagađeni isto kao Jajce gdje se topi ferosilicij a prašina u zrak, Zenica sa ŽEljezarom i visokim pećima, Lukavac sa Koksarom, i Tuzla sa termoelektranom i alkalisjkim kompleskom . DAKLE ZAŠTO PODUZIMATI NEKE MJERE U SARAJEVU AKO SE NE POZUIZMAJU U OSTALIM GEADOVIMA ???? & Nema šanse !! UStalom svu su čimbenici sad na skijanju u inozemstvu , djeca im se tamo i školuju, pa ne za njih ne postoji nikakva opasnost, A VI STE UPRAVO GLASALI ZA NJIH DA BI VAM VAKO BILO !
dobra vam je ta magla....bar se nece vidjeti kad vijate djecake sa oklagijama :)