Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da ga vecina vozaca nauci koristiti!!!
@SusjediizHrvatske, hvala susjed iz Hrvatske. :) Bilo bi prekrasno da imamo što više tako dobronamjernih susjeda i uzajamno dobronamjernih.
ima prekršaja, ima neznanja i objesne vožnje u kružnom ali u osnovi ferceraju. Uglavnom su ovo vozači savladali. Ali je previše nestrpljivih, koji bjesomučno trube za svaku sitnicu onome ispred, a gužve su sve nepodnošljivije. Barem da se adaptira auto-poligon u Butmiru, pa da se "L" auto škole dislociraju sa ulica, barem sa 50% časova. Prođe čitav čas obuke, stajanjem u koloni u pomicanju mic po mic.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lijepo sve je dobro, jedino sto je trebalo malo dalje izvuci pjesacke prelaze od kruznog toka. Statistike pokazuju u svijetu da najvise pjesaka strada na pjesackim prelazima koji su blizu kruznog toka, a poznavajuci nase vozace koji cesto ne staju ni na crveno na semaforu ovdje ce biti mnogo ugrozeni pjesaci. Daj boze da grijesim i da nisu u pravu statistike.
@kadFazaniLete Eto ti pa pojedi glupane hajvanski.
@pipun Pa uglavnom se i stavljaju pjesacki tik pored kruznog,logika kaze da tada auta idu malom brzinom. Neceg ga valjda staviti 100 metara ispred pjesackog pa kad budala najuri da bude dovoljno da te moze ubiti??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebali su desnu traku zabetonirati da odma vozilo krece na izlaz na desnu stranu da ne mogu nastavljat kretanje kroz cijeli kruzni tok vozeci se u desnoj traci.
Uistinu impresivno... Kao i činjenica da su radovi trajali nekih šest mjeseci, što je doduše, #podomaćimstandardima prilično kratko vremensko razdoblje.
Što se neko namerečaio da mi daje negativne bodove...vjerojatno jedan od superpismenih & supernadarenih novinara sa Klix.ba. Možda mala incijala A.B., hahahahaha
Super je pravo.
mudre glave da predlože i usvoje zakon da je zabranjena obuka vozača prije 8.00 sati ! stradaće netko radi njih kolone ih budu i sve na tom pravcu se koncentriraju
Vozila auto-škola veoma ometaju i usporavaju saobraćaj. Ima ih milion na ovom dijelu Novog Grada. Može se konstatirati da je i to jedan oblik terora nad građanima od strane vlasti koja daje dozvole da se obuka obavlja u bilo koje vrijeme.
lijepo izgleda
ovi haman nisu skontali da su izbori prošli...
treba pohvaliti sve dobro što uradi općinska i kantonalna vlast a i konstruktivno kritikovati kad izostane očekivani rad
Mjesto budućih saobraćajki. Većina još nije naučila ni šta je semafor.
evo postajemo podgorica... tamo na svakom 50 metru neki kruzni tok :D ali priznajem lijepo izgleda... neka se gradi samo...
mislila sam da ću rodit' svoju djecu, i ona svoju dok se kod nas nešto završi... :D
Svaka čast za biciklističku stazu.
Promašiše izbore za mjesec dana !
NAravno fula je i mjesec dana pustiti prije izbore ! TO pokazuje da iskustvo uči SDA da je maksimalni memorijski domet njihovog boračkog tijela mjesec dana. A pred takvima se otvara evropa i globalna ekonomija da pokašu svoje raskošne memorijske kapacitete !
Treba buraniju posijati na sredini! Kakva korist od trave? ili travu!
svjetsko a naše
Sve super, mozda jedna zamjerka, sad sam se vracao a to je da nije bas osvjetljen, ne kazem da treba da sljasti ali mozda jos neka bandera prije samog kruznog... Napokon da se napravio ovdje, bio je vise nego potreban :)