Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam u stanju u šoka...pa gdje je asfalt???
Puna podrska za nacelnika, svaka cast na radu i trudu.
Ovi.zlobnici samo vrte istu pricu manite se vise ljubomorne duse, krivo vam sto nacelnik radi i sve cvjeta u opcini.
Zna se ko radi i vidi se da sve napreduje u nasoj opcini, svaka cast nacelnice to se cijeni, a rad se vidi.
Uz rekonstrukcije sve to dodje na svoje, naravno uvijek treba popravljati da bude bolje, jer to tako jedan svjetski grad i zahtjeva, svaka cast sto ste sacuvali simbol te ulice. Bravisimoo.
Kocka je vracena, a ovim zlobnicima usta zacepljena...svama cast na projektu.
Ma svaka cast Opcini na svim projektima, jako kavalitetni i dobri, nacelnice samo tako nastavite sa radom.
Samo nastavite raditi i popravljati do sada unistene ulice,parkove...smetat cete uvijek ljudima koji su ljubomorni. Opcina nikad vise nije radila i uradila kao sada sto radi!!
svaka čast 😁
Ulica je zadrzala svoju autenticnost,sto me posebno raduje,a i kroz sanaciju kvalitetno je rijesena.Svaka cast!
Podrzavam kvalitetno uredjenje saobracajne infrastrukture u gradu,pogotovo jer ce se poboljsati sigurnost svih ucesnika,a i smanjiti guzve.
Neka Opcina Stari Grad gleda i uci. Sramota je da su veci dio Kovaca asfaltirali, uz izgovor da nema strucnjaka koji znaju kocke postavljati.
Puno bolje ce izgledati nakon kvalitetne sanacije i sto je najvaznije zadrzati svoj prvobitni izgled.
Itekako vazno da se rekonstruisu znacajnije ulice u gradu i modernizira lokalna ulicna mreza.
Odlicno da ce zavrsava obnavljanje i ove ulice u predvidjenom roku i da ce se poboljsati kvalitet saobracaja sa njenom sanacijom.
Jedna od frekventnijih ulica u centru grada i zasluzuje da se vrati u prvobitno stanje, granitne kocke ce duze trajati i dati taj specificni izgled koji ce se uklapa u arhitekturu okolnih objekata