Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mafijo Bošnjačka, koja vlada u Starom Gradu, te u Saraj-ovasima! da su ploče bile kvalitetno postavljene, ne bi bilo potrebe trošiti novce opet. Dokazujete da ste nesposobni sami za život, civilizaciju i kulturu (osim metanisanja po džamijama i minderima, gdje ste eksperti!)
cisto pranje para,mogu mislit kolko su para uzeli za ovo
De nek poprve ono što su prošle godine rekonstruirali.................
ma ovim ne odgovara da strucni radnici postave kamen jer moraju svake godine da operu lovu,,,,gospoda SDA I SDP
Prosle godine su rovili ovo sto na slikama rove, bagra bezobrazna. Prvi dio radova 50 metara, a drugi 400+ ? Oni nastavljaju pranje i para i ovih nasih ljudi-ovaca. Sami smo krivi ...
sramota,da za rekonstrukciju malog dijela te ulice treba 2.5 mjeseci!!!! Pa kakva je to dinamika radova,u Hrvatskoj asfaltiraju 150 m ulice za tri dana!
hoce li se raditi dio oko Katedrale i Strosmajrova ulica?
Svake godine isto!
od planiranih 500.000 KM pojedinci ce pronevjeriti (da ne kazem ukrasti) neki 300-400 hiljada a ostatak su radovi da se narodu zamazu oci, i onda svake godine opet repriza... vec vidjeno X puta... pljuc