Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posebno u urbanim sredinama projekti ozelenjavanja imaju veliku vaznost i cine grad ugodnijim i kvalitetnijim mjestom za zivot.Bravo za ovakve akcije!
I vise nego pozitivno da se povecava broj zelenih povrsina u gradu sto direktno utice na smanjenje zagadjenja zraka.Opcini svaka cast,nadam se da ce ova akcija pomoci razvijanju ekoloske svijesti gradjana.
Odlicno da se organizuju ovakve akcije i doprinosi ocuvanju zivotne sredine,sto je ujedno i borba protiv klimatskih promjena.
Ogroman je znacaj sadnje stabala u ocuvanju okolisa,narocito u urbanim sredinama,sve pohvale opcini na ovoj akciji.
Drago mi je da se stanovnici poticu na ocuvanje zelenih povrsina,a i na sadnju drveca kroz ovakve akcije.Svaka cast!
Opcina Centar zna da prepozna stvarne potrebe svojih gradana i da im ponudi i uradi veliki posao za njih.Novo drvo nam je novi svjez kisik,to nema sanse da je negativan projekat.Ako nemate sta pametno reci bolje nemojte ni reci-pametnije je!
Evo prosto vjerujem da se u ovakvom projektu moze da nade nesto negativno!Svako novo drvo je zasadeni za sve nas,nasu djecu,porodice.Nemojte ljudi biti peksini i sve moguce pljuvati jer nije sve za pljuvanja pogotovo ovakvo nesto!
Odlicna akcija.Vratimo pluca nasem gradu pa necemo imati smoga i ostalih oneciscenja!
"Svjedoci smo kako u današnjem vremenu moderni čovjek olako shvata prirodu i prirodna bogatstva koje nismo naslijedili od naših predaka već smo posudili od naših potomaka. Stoga nam je svima projekat sadnje novog drveća, novog života, iznimno značajan, jer ostavljajmo nešto u čemu će moći uživati generacije koje dolaze iza nas.-Sve je receno
Bas je divno vidjeti omladinu da se uci ovakvim stvarima.Cuvati prirodu moramo jer od nje poticemo i njoj se vracamo.Svako novo drvo su nova pluca za nas grad i za nas sve.
Kakva super vijest.Svako drvo treba sa se njeguje,ponovo zasadi kada se posijece.Ucimo djecu pravim vrijednostima
Predivno!! Cestitke i zelim vam jos mnogo ovakvih projekata.
Da, najbolja Opcina i najbolji nacelnik 👏
Opcina Centar salje divne poruke svojim djelovanjem - ugodno iznenadjenje u moru negativizma. Krasna akcija, rad na ekoloskom osvjestavanju sugradjana i stvaranje ljepseg okolisa za buduce narastaje. Cestitke od srca
primjecujem da je Opcina Centar sa ovim mandatom nacelnika postala ekoloski osvjestenaaa, do sad je to bilo na nultoj razini.