Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije prvo trebala sjednica za ostvarivanje mira, pa poslije ako se dogovore i ova za provodjenje.
Loše nam se piše. Na sjednici PIC-a najviše protivljenja su protiv OHR-a imali ambasadori Njemačke(odakle dolazi i Pakova), Italije i Francuske koji su direktno protiv ove države, a za Dodika.Svi su potkupljeni, a legendarna Doris Pak im pomaže u tome. Protjerana 2004. godine iz RS, sada je Dodikova prijateljica. Istina je da je ono što je rekla u BL stvarno i rekla protiv BiH i OHR hvaleći Dodika, postoje snimci.IEU, Sorensen i drugi koji su došli da unište BiH prije mjesec dana, sada su zakletva i Dodiku i Pakovoj i Panpalone i kudi se OHR kako bi se pomoglo Dodiku da se OHR ukine i on otcijepi. Zaista bruka, ali zato ovi Federalni političari šute a država propada. Teško nama s ovakvim političkim maloumnicima.
E super, neka uspostave mir i marš odavde!
PODRSKA OHR-u i Visokom Predstavniku Valetninu Inzku...!!! OHR ce ostati u BIH-i sa Visokim Predstanikom SVE dok se genocidna tvorevina ne bude za SVA VREMENA STAVILA U KANTI SMECA...!!!
Ovo treba raspuscat ...sve to zivi na nasoj grbaci i svidja im se. Sve go djabalebaros i vucibatina. Ovi nama ne zele dobro oni su nase dobro uzeli i sada nas drze zarobljene u ovoj zemlji i oni ne daju da se u ovoj zemlji napravi bilo kakav dogvor. Sve rastjerat i sjest ko ljudi i rijesit nase probleme.
Ukinite ovu zemlju koja je muciliste za sve postene gradjane a raj za nepismenu stranacki podobnu administraciju.
Ljubi ih majka pametne, nemojte sve rijesiti, ostavite nesto i za slijedece godine. Ako sve zavrsite, ko ce vas onda uposliti? Neka vam je sigurna plata kazem ja, a fukara neka pati.