Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POTVRDU O NEKAZNJAVANJU DOBI SA SUDA, PLATIO ZATVORSKU KAZNU I VRATIO SE NA MJESTO ZLOCINA CIST KAO SUZA???? PROTESTI PRED SKOLOM I NEMOJTE SLATI DJECU U SKOLU DOK GA NE SKLONE!!!!!
Nije do skole…. DO SUDA JE. Ljudi u Bosni jos zive u zabludi ne shvatajuci da je PRAVOSUDJE karcinom ove drzave. Branko Peric ti je ociti primjer kako drzava ne treba da funkcionise.
Svi vi koji pljujete po novinarima - zapitajte se da li bi uopste saznali za ovo ili za respiratore bez njih
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znaci, komentar u kojem sam rekao da je lik povezan sa Ademovicem, izbrisan je u roku od 5 sekundi. Svaka cast Klix, nabijate tenzije gdje god je moguce, a provodite cenzuru stiteci kojekakve ublehase radi svoke licne koristi i cuvajici background svojih nalogodavaca. Vjerovatno iz istih rauloga niste nikada uradili intervju ili objavili tekst sa detaljima ubistva Dzane Gadzun.
Mislim da to ne radi nakav lik za racunarom vec da si imao prijave od strane korisnika pa suspenduju tvoj odgovor dok se ne provjeri ili tako nesto. Imati uposlenika koji ce da sjedi i cjeli dan cita hiljade komentara i nema bas mnogo smisla
Zet je zet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjecam se prije rata nastavnika fizičkog, Kike legenda
Strasno je i pomisliti da rulja treba da rjesava ovakve i slicne probleme. Kad rulja krene tesko je zaustaviti, a nastradaju svi. Zato postoje zakoni, upotrijebite ih, ili cekate da zaboravimo kao i sve do sad?
Nije vise Ademovicev zet, slobodno ga otpustite.
Hajdemo smireno razotriti situacijuPedofil je kažnje zatvorom i vjerovatno je dobio otkaz???A zšto to konstatujem??P sam direktor kaže da je priložio dokumet od suda da nije kažnjavan.Znači i direktor je znao da je kažnjavan.E sad slijedi uzimanje tog dokumenta da nije kažnjavan i ko god je potpisu i ovjerio dokument automatski odkaz.A ovom pedofilu savjet Kupi se iz Srajeva jer više nikada ne smoješ biti priljen na posao u bilo kojoj školi a direktor takođe....
Metak u čelo bolesniku, ništa manje nije zaslužio
Pedofilu citas ti komentare.Moras,da vidis kako te narod osudjuje. E vidi sad. Neces moci platit, kad te neciji roditelj pocne drat' ko ovcu za Kurban.Neces.
N=Nepotizam I P= Pedofilija
To je nama dala sda duboka država#
Kakva životinja treba da budeš da ovo uradiš, pa jos da imaš obraza da se vratis na posao.
Obzirom da država i institucije štite ovog pedofila umjesto djecu, to bi roditelji trebali riješiti.
Zet Kemala Ademovica, bivsi ili sadasnji nije ni bitno. Bitno u svemu tome je da mu i vise nego ocito stranka stoji iza ledja. Svaka cast Klix, Avazu i svim drugima koji su prenjelu ovu informaciju. Nije nam dovoljno sivila i svega u zivotu, jos ovakve stvari da citamo i kako onda djecu pustiti u skolu gdje bi ga u danasnje vrijeme nastavik trebao zastiti vrsnjackog nasilja, a ne da ga seksualno uzenirava. Hvala ti Bakire, hvala ti drzavo za lijepe vijesti vikendom.
Volio bih da ga sretnem. Potrudiću se da ga sretnem.
Jel i za ovo kriva SDA?
Jeste za sve u Sarajevu i BiH je kriva tvoja SDA,mrssss
bas fino...nije regulisano zakonom....pa citava drzava je takva, za ovo je narod kriv
Kako smo propali ko drzava fuj ba. E cuj vracen u skolu,pa sve se parama danas rijesi. Bem ti prokletu paru i potrebu za njima. Samire debilcino