Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi Grad također 🤗 samo Memić kaze nek oženi drugu ženu , s šta ako je do muškarca upss. Smećee staro
Nacelnik je zaista bio istrajan sto se tice projekta vantjelesne oplodnje sto je dokaz da se brine o porodici i jacanju nataliteta, kapa do poda za ovo.
@sutlija123 još uvijek
Projekat koji traje vec nekoliko godina je dokaz koliko je lokalnoj zajednici znacajna porodica i natalitet iako ovo nije u nadleznosti opcine.
Usreciti nekog je nesto najljepse na ovom svijetu, neko ko zeli formirati porodicu a ne moze ovaj projekat je svima dobro dosao i drago mi je sto neko misli i na ovaj vid pomoci.
To je nasa Opcina Centar, sve pohvale projekat koji je od zivotnog znacaja.
Hvala Opcini Centar koja je prepoznala ovaj sve prisutniji problem i potice mlade ljude na roditeljstvo,pruzajuci im ovu vrstu pomoci.
Znacajna pomoc koja ce buducim roditeljima koji se bore sa ovim problemom dobro doci,obzirom da su postupci vantjelesne oplodnje skupi.
Drago mi je da opcina redovno provodi ovaj projekat i da je i ove godine izdvojila potrebna sredstva,nadam se da ce i drugi imati sluha i podrzati podizanje nataliteta.
Sistem koji opcina Centar ima za svd kategorije stanovnistva u vidu socijalne pomoci je fenomenalna. Nema ni jedna druga kao ova, a za to je zasluzan nacelnik. Hvala za svaku podrsku, a posebno za ovu gdje mladim parovima pomazete u njima posebno vaznoj odluci.
Definitivno jedna posebna a tako velika pomoc opcine za mlade parove. Kapa do poda. Veliko hvala za ovo!!!
Iako ovo nije u nadleznosti opcine ipak se izdvajaju sredstva za vantjelesnu oplodnju, ovo svi dobro treba da upamte...ipak ima nade za sve nas.
E to su prave price, kad usrecis nekog, kada mu das tracak nade u zivot.
Ovakvi projekti me raduju.Saznanje da postoji neko ko ce vam finansijski pripomoci da prodete kroz proces vantjelesne oplodnje ulijeva veliku nadu da ima tamo neko ko se brine i za taj dio-da taj dio gradana nije zaboravljen.Sve je vise i omladine i parova koji se nazalost ne mogu ostvariti u ulozi roditelja.I zasto da se takvim parovima ne pomogne i ne ucini sve sto se moze da nada u njima zivi.Sve je to psihicki pretesko,barem o ovom vidu podrske ne moraju brinuti
Srdjan kaze da ce reformirati socijalnu pomoc,a zasigurno nije ni znao da ima projekat od 2017 kojeg realizuje nas general iz godine u godinu!Pomaze mladim bracnim parovima,koji su na mukama i ovaj projekat vraca nadu u bolje sutra!Drago mi je sto ste na strani gradjana,sto mislite na najugrozenije kategorije i sto ne odustajete ni u vrijeme corone!Imate moju podrsku vjecno i uskoro slavite pobjedu👏👏👏
Mislim da je ovo jedna od najljepsih vijesti koja se moze procitati,ulaganje u natalitet i pruzanje podrske za parove je vrijedno svake pohvale.Nacelnik je prvi krenuo s ovim projektom i primjer je ostalim institucijama kako treba biti na strani gradjana,ono sto neki obecavaju tek sad on je ispunio godinama unazad i nastavlja!