Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Ajanovica "profesora", hahahaha, nisi ti prijatelju ni za prodavaca lubenica, sreca da ima onih koji te malo bilje poznaju
:). Poznajes li ga? Svasta sam cula o njemu.
@onako_ja Sigurno nisi cula nista lijepo! Uhljebio se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad će i stomatologija propasti, čim je Dino Konaković došao da preuzme kontrolu...ide pljačka.
Stomatologija je odavno propala.
Smeće od čovjeka !
Može nodi otvarati trafike, virtuelne stomatologije, pojećivati pse u azilu, peti put rezati traku za jedan te isti kružni tok, stajati na tepihu sff-a, davati replike dodiju ......... ALI KAD ĆEŠ NAM VRATITI VODU IZA 12H???
Bas majke mi, ko da u Somaliji zivimo
Ja sam u opstini Centar i kod nas u komsiluku redukcija nema vec tri mjeseca...
Kad je urgentno onda je kasno. Kad će biti kao na zapadu, da te zovu na kontrolu svakih 6 mjeseci, ako si slučajno zaboravio?
Yessss Svaka cast da su planirali Stvarno zubi su jako potrbni a mozete misliti koliko je potrabno bila Stomatoloski fakultet.
stakor
Stvarno mi je žao, ali ti brojiš zadnje dane u premijerskoj stolici. Već sam ranije pisao ko će sjesti na tvoje mjesto.
jos jedna predizborna kampanja
KONAKOVICU -UBLEHAŠU JEDAN ! Sta si konkretno napravio za pola mandata ? Samo se slikas ,ti sam vise nego svi kantonalni i entiteski premijeri zajedno .Šuplju pricu pricas -nikakav pomak nisi napravio .Vode nemamo stoko jedna vodeee u glavnom gradu .Objavljujes slike sa godisnjih odmora ,slikas se po SFF ,narod nema sta da jede ,gras ne funkcionise,svako je kriv samo ti nisi što NIŠTA nisi napravio!
Čovjek je najveća ojebina koju sam ikad vidio...Samo udara dumangije..Ne mogu da vjerujem na kakva sranja nasjeda ovaj glupi narod...Ja sam rekao da će čovjek svući u ravan KS, a on će to i dokazati...