Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli koji degenerik i imbecil moraš biti i uporno glasati za iste ljude 28 godina a pri tome imati najlošiji standard, najlošije puteve, najlošije školstvo, najlošije zdravstvo, najlošije komunalne usluge, najlošiji javni prevoz, najveću korupciju u Evropi itd..
i znas koliko briga gazdu tibre koji inace zivi u Kiseljaku sto pravi ruglo po Sarajevu...
za koga drugog glasat debilu kad su svi isti, nije niko na bh politckoj sceni tu da pravi promjenu nego da se uhljebi kao i prethodnici. Nas može spasiti samo neko sa zapada ko zna uvest red i rad.
Nad Sarajevom je od kraja rata izvrsen gradjevinski genocid, kakav covjecanstvo ne pamti. Ni one favele u Brazilu nam nisu ravne.
NAREDJENO ? A ovi odgovorili "po naređenju" Ko u partizanskim filmovima.. hahahahaaaaaaaaa
Promijenite ime Bulevar to je baksuz🤣
Senaid Memić na aparatima!!!!
Drži vodu dok majstori odu stara balkanska šuplja
Hadži Mema je ovo aminovao. Ko će njemu govorit šta i kako će gradit u svom rezervatu.
Pa gdje je bIla iMspekcija do sada? Sad kao rade svoj posao?!? Da su ga radili kako treba ne bi doslo do ovoga!!!
Strašno, samo jedno je sigurno, svaki dan sve vise i više propadamo...
Tamni vilajet!!!!
Ovo kako se gradi...ne do Bog kakvog zemljotresa, ne bi kamen na kamen ostalo
Samo zali betonom