Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kod cuka je isto ovih 5% zive i imaju sve u zivotu, a ostali na ulici gladuju
pa mne mozes bez papira ni jednog voditi pobogu... pit bul je legalna rasa :S ta nije vehabija il nesto
Ovo i ono je primjer kako izgleda biće čija majka posvećuje više pažnje psu od onog što bih trebalo biti njeno dijete.
Za kukuruz: Vec te vidim glupane, kratke tole, brada do pupka. Mrs u Talibanistan majmune, je.bo te Bin Laden u pakaš ! :))))
uf gdin.Refet Hađic generalni sekretar BKS-a je oprao pare preko naivni izlagaca ccc i to radi svake godine a oni mu se opet vracaju koje naivcine majko moja ;)
Onaj na drugoj slici isti Milo Do-Dick
mora valjat kad puza fotka :D
SULE, POZELJELE TE TVOJE TREPUSKE
jedino sto ovde valja su fotografije
Glupače rađajte djecu ostavite tu paščad da žive svoj život.
Tornjak je bio i bice BOSANSKI tornjak! A sto se tice politike ocito si lose informisan, jer npr. Zeljko Komsic je izabran, jer je vecina stanovnista Bosne i Hercegovine glasala za njega. Ocito to nema nikakve veze s njegovim imenom i s time da li je on Hrvat il nesto drugo!
ono je njemacki mali špic :D
samojed i haski definitivno najjljepsi ^^
pa ono nije corso vec engleski mastif
jel dodik pobijedio:)
bolji nih neka stvar za te pse, njima je samo bitno da objave informaciju, makar i ne bila tacna, zalosno ali istinito
Poštovanje ! Možeter skinuti sa mog profila sliku 3 najljepsa psa na izlozbi , fali vam u galeriji . http://www.facebook.com/media/set/?set=a.152633321502519.30925.100002675571143&type=3