Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zato je tu policija da uredno sve zapise, treba ih prikljuciti drzavnom arhivu BIH, nema boljih hronicara od njih samo zapisuju....
@Cabb njima jest kriva jer samo to i znaju govoriti/raditi. Valjda vrijeme brzo prolazi kad si vlast, lijepo ti, pa imaju osjecaj da su tek dosli na vlast i da su ovi prije njih za sve krivi...
Dajte nafatajte ove klošare i kaznite po 10 godina robije
Opet
tik tok i giftovi su probl4m
Da se bogati nisu masoni odlučili na taj očajnički korak rasta i razvoja !?.😱
Na Islandu erupcije vulkana u Sarajevu izgorjela dva automobila, ništa novo
Sarajevo je glavni grad nek se u tuzll nedesavaju ovakve stvari .
Dolaskom Trojke na vlast Sarajevo je postalo kao Kolumbija, svakodnevno oružane pljačke, paljenje auta, ubistva.... strašno!
Njezin je suprug jedan od najnepoznatijih profesora sarajevskog Univerziteta, ona uhljeb u državnom Parlamentu, to je porodica, dakle, sa mjesečnim primanjima od najmanje deset hiljada maraka. Otprilike onoliko koliko iznosi obećana subvencija. A nisu u proizvodnom sektoru, nisu automehanićari niti su čistačice. Ako su mladi koji traže obećanu subvenciju hiperprivilegirana kasta a Abazovići nisu, onda treba mijenjati definiciju i privilegije i kaste.
sami se zapalili da se ugriju...
Neko odlucio da ih kazni za nepropisno parkiranje, kad vec policija nece da radi svoj posao.
Pa ljudi hoće li ovo iko zaustaviti. Postavite kamere po cijelom gradu nesposobna trojko izdajnička bagro uradite nešto i za građane a ne samo za HDZ.
Haj ne rise
reket
Ovo je zapalio kriminalac koji je prije 10 dana tukao u Starom gradu zenu! Jutros je njenom ocu zapalio auto!