Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razumijem zasto vas je strah raditi jedan jednostavni dvominutni zahtjev kod, kako kazete, vecine doktora u BiH jer nasi oftamolozi i oftamoloske klinike su najbolje i najinovativnije u regiji, i ne znam do kad cemo vise potcjenjivati nas narod i sve sto je vezano za nasu drzavu. :)
Laserske operacije skidanja minus i plus dioptrije nije preporucljivo do 24. godine, jer se sve vrijeme dioptrija mijenja.
Sto se tice laserskog skidanja dioptrije, cula sam da je efikasno jer i ja planiram uraditi istu. vidi na forumima, mozes vidjeti tudja iskustva a evo ti par korisnih linkova: DR sefic: http://www.sefic.ba/ Jako poznata i pristupacna klinika u Truskoj: http://en.dunyagoz.com/ mene je iskreno strah takav zahvat raditi kod vecine doktora u BIH. Sretno.
Da li neko zna koliko je pouzdano lasersko uklanjanje minus dioptrije ?
A kod kojih problema se vrsi ovaj zahvat ??