Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedo Bog nikome. Zamisli biti roditelj u takvoj situaciji... Ovo je dno dna. Jad i cemer od drzave i svega u njoj...
Jad si ti ako u svemu kriviš državu
S obzirom da ova porodica vjerovatno nema previse novca da "pogura" taj proces, ovo ce se okvalifikovati kao nesretan slucaj. Citav Vratnik zna ko ga je ubio, i zao mi je sto oni vjerovatno nece odgovarati. Ali ce odgovarati pred Gospodarom, stici ce ih majcina suza kad-tad u to sam siguran.
OK bio lopov sam pao sam se ubio, ali šta se onda krije i odugovlači? OK ako ako situacija nalaže pucaš u krajnjem slučaju, ili ako ga uhvatiš ispendrečiš ga eventualno, a ako su ga uhvatili pa se iživljavali na njemu i onda ga bacili da izgleda kao da se ubio, e za to nema nikakvog opravdanja. Nije dijete ubio.
Ako neko zna broj telefona ili profil od adnanovog brata demira molim vas da mi pomognete ja sam Jedini svjedok molim vas pomozite nas adnan je ubijen ja sam ocevidac znam ko ga he ubio i dao sam izjavu u tuzilastvu PoTrebna mi je porodica da sse okonca
Pa to su povrede zestokog "cipelarenja" vise osoba...
Sram vas bilo kakvi komentari.Momak nije bjezao nego je bio u prisustvu osobe koja je imala potjernicu i taj je momak vozio.Ljudi u vama vise nema nimalo dobrote,u sta se pretvarate.Treba da se zapitate da li uopce imate dusu.Vjecno necemo zivjeti a vi razmislite o svojim rijecima.Samo Bog daje zivot i samo ga on moze i uzeti!!!
Pa se vi čudite zašto je Pablo Eskobar ubijao tužitelje i sudije :)
EsDouA je za 30 godina avog postojanja bas radila ma pravo. Sam za njih glasati obavezno za bOkira, fOdila, sObiju, Asima Spasima ma sam za njih i ne gine nam za 5 godina totalni Egzodus i prćija IzetBegovica od Opcine Stari grad do Ilidze. Ma samo za njih glasati!!! Jahhh zaboravih Prevljaka Poltrona njega ne zaobici nikako
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena
mislim da je ovo nenormalno zbog inata da meit stoji dva mjeseca pa bog vam pamet dao i tebi usrana drzavo jel te stid vise i vama majko pa to je vase djete pustite ga nek pociva u miru kanite se inata njega nista vratit nece..
@alpasinac12345 gnjido Bakirova ! Kako ste samo podli :(.Neka lezi sve dok se ne imenuje ubica! Ubica ima saucesnike!
Najostrije kazne za policajce
Od policije ne bježi niko fin, normalan i pošten. U slučaju da je u toj potjeri nesretnik o kojem ovde čitamo sažaljenja, bježeći pregazio nečiju sestru ili izazvao udes u kome je neko stradao ni kriv ni dužan. A recimo ne daj Bože da je to bio član nečije porodice, bili to onda promjenilo cjelokupnu sliku o liku i djelu ovog lika?? Jer niko nije natjeran na put koji sami biramo....
@LikiDjelo pilo bi to vodu da nam je policija u redu. Ali nije
Ne opravdavam policiju ni ubice ali nije bjezao bezveze od policije tako da majka mora biti svjesna da je trebala reagovat na vrijeme prije pothere sad he kasno oni mogu sad naves da ih je napao htio pucat itd...Ti ako znas da ti djete prodaje drogu,krade,ubija bavi se kriminalom ili mu pomozi da se izvuce ili ga se odrekni kraj price.
@BossTa losi ste botovi, losi.Kako vas nije strah?? Suhvu nabijaj, sutra ce tvoje dijete biti u pitanju! Ovo je cisto ubistvo! Nije stigao da odgovara ni polucajac ni on.Majka da istraje.Puna podrska.
SAMO POLICIJI DATI ODRESENE RUKE I IMA DA BUDEMO SIGURNIJI I DA SLJAM NESTANE SA ULICE
Bot
Oko za oko,zub za zub mamicu vam j....malo.nam bilo ubijenih mladića od '92 ...bio narkoman je li ...koliko li vas se šmrkatora krije iza ove djece ...
I kaze nemoj napustati drzavu. Bjezati sto dalje i to sto prije. Ovi nemaju postovanja ni prema mrtvima. A prema zivima su davno ukinuli postovanje.
Samo majka moze razumijeti bol majke. Mwdjutim doticni nije bio mirisna ruza