Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vrijeme je da se i mi malo procujemo, barem ovim putem
bravoo :D
http://foxnomad.com/category/site-news/contests/
Glasovi nas Muhadzera :)
Pozdrav :) ja sam iz Hrvatske i nedavno sam bila tek u Sarajevu i oduševljena sam Sarajlijama i samim Sarajevom, nisam bila dugo ali definitivno ima nešto posebno, možete biti ponosni na svoj grad. Toliko toga se može vidjeti, čuti, smijati se i diviti... jedina zamjerka koju imam što je neočišćeno, po Miljacki i parkovima i ulicama plastične flaše vrećice itd. šteta je. čuvajte to :) vraćam se sigurno!!! pozdrav :)
Kako je samo ovaj bosanceros smijesan,izigrava nekog gramaticara,a nema pojma da je sasvim ispravno koristiti rijec \"objekt\",ne zna da je verbalni dijalog dijalog rijecima(verba-rijeci).Za njega je verbalni dijalog-usmeni dijalog ahahahahhahahahah-kako je samo smijesan.Kad mu ponestane argumenata,onda pocne psovati,jer nije u stanju voditi VERBALNI dijalog kao civilizovani ljudi.-POCNI PSOVATI PSETO!!!
Sarajevo je nestalu u proljece 1992. Ubili su ga kriminalci i sljam. Ovo sto vi sada nazivate gradom je samo jedna prljava i zaostala kasaba u kome vladaju ti isti kriminaci i sljam sa pocetka teksta.
Sta ce Bosanceros jado v.l.a.s.k.i posrbljeni, negdje u sumi se docepao racunara, krepaj v.l.a.s.i.n.o od muke, crkni, umri. Svoje p.e.d.e.r.s.k.o - p.e.d.o.f.i.l.s.k.o misljenje ostavi kod p.e.d.o.f.i.l.a Vladike Kacavende u crkvi gdje si prvi put krsten sa 1 godinom zivota i odmah silovan na licu mjesta.
to je MOJ grad ja takvog ga znam...Sarajevo najdrazi grad na svijetu..
Ja evo glasam tj.predlazem da stavimo Mevlida Jasarevica za turistickog vodica po ulicama Sarajeva ! Ovde se neko pravo nasalio i sad se smije . Ovaj tekst treba da ide pod rubriku smjeh-sala-vicevi i tome slicno .Zajebaje se neko s\'nama Bosancima pravi ponovo viceve na nas racun .
SMJESNO JE TO STO TI PREZENTUJES;NEZNANCE,NEGO IMA TOGA SVEGA I TAMO GDJE SI TI.NEGO BICE DA SI BANGAV U OKO ILI OCI. jooo sto volim ove mahalaske izraze VOLIM SARAJEVO
hehehehehehehehehehe, \'objekt\' mi vise lici na objekat pacenice heheheheheh
A KAKO SE ZOVEEEE???????? RECI NJIMA DA OPET CUJU TO MAGICNO IME VOLIM SARAJEVO
DOBRO NAM DOSLI OBECAVAMO DA CEMO MEVLUDA SKLONIT U STRANU DA MOZETE RAHAT DA OBIDJETE najisplativiju i najatraktivniju turističku destinaciju koju treba posjeti ... Djeci cemo zabranit da Vas bodu nozevima po tramvajima i recemo im da vam ne smiju otimat torbice,zlato,mobitele,novacnike (nema dzeparenja i cigle) imamo nasu policiju koja ce da Vas cuva ... Mozete posjetit i zgradu Vlade i Parlamenta e tamo cete da viditi pravi cirkus i zivotinjsko carstvo kakvo jos nigdje niste vidjeli ... DOBRO NAM DOSLI TURISTI !
Avaz Twist Tower treći je avangardni objekt kojim je u šest godina kompanija \"Avaz\" uljepšala Sarajevo. Riječ je o najvišem poslovnom objektu u regionu te jednoj od najspektakularnijih građevina u Evropi. \"Avazov\" toranj, visok više od 175 metara, uvršten je među deset najljepših građevina na svijetu prema izboru specijalne komisije kompanije \"Schuco\". Za ovu prestižnu nagradu apliciralo je više od 140 objekata iz 70 zemalja. Ovo buduće obilježje BiH specifično je i po jedinstvenoj staklenoj uvrnutoj (twist) fasadi, za čiju je izvedbu do sada u Evropi nedostajalo smjelosti. Posebnu atrakciju predstavlja vidikovac na vrhu tornja, s kojeg se s visine od 150 metara pruža veličanstven i do sada neviđen pogled na bh. prijestonicu
HAHAHHA VOLIM SARAJEVO A BOGAMI I SARAJLIJICE
bosanceros... pravilno se piše Istanbul, a ne Istambul...ali svakako poslije Sarajeva, Istanbul sacinjen od kupola i minareta, zamor ulicnih prodavaca na bazarima i zvuk ezana u vazduhu, bogati mirisi zacina i cajeva, predstavlja raj za oci i dušu...