Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od svih mogucih realnih rjesenja mislim da su bo.snj.e jedino sposobne organizovat kakav mevl.ud sa 10 000 brad.onja i 10 000 lose zamotanih sarmi naravno da ce poplavit, i treba sve da poplavi, narod koji ima mentalni nivo stoke se i zamara problemima za stoku :)
ukrast ćete i ova dva miliona i ništa napraviti nećete bando lopovska!!!!
od sastanaka nemamo nikakve pomoci mi na stupu smo vec prezivjeli tri poplave i to po 1,5 m vode u kucama kao i BARE I DOGLODI pa bi zamolili gospodu da spuste bagere dok je mali vodostaj da prociste odnosno prodube korito miljacke a ujedno i naspu nasip pored nje a ne da zasjedaju jel za 10 dana ce za sve biti kasno i da se jednom sredi gradski kolektor jel nama poplave dolaze i kroz kanalizaciju kad je u MILJACKI visok vodostaj nadam se da ce neko ovo procitati i konacno ucuniti nesto za ovaj jadni i napaceni narod Uaprijed i od srca H V A L A