Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da Bošnjo nosa mobitel od milju keka i da mu mlada ima nacrtane obrve i ostale kozmetičke pogodnosti, a što lože gume i ostale otpatke i udrobe hljeba, to valjda treba da bude problem šire zajednice, šta li??
SELJACKA POLITIKA- nesto najopasnije za BiH drustvo! Seljak je u Sarajevu iskoristio pogodnost sto mu je SDA dala a to da napravi kucu nelegalno, pa jos da sporet donese i da lozi sta hoce , kad hoce i kako hoce. Svakome u naseljima oko Sarajeva ispred kuce dva ili tri automobila registrovana uredna i telefeno novi a onda kuka kako nema para za grijanje pa lozi sta stigne i nema papire za kucu.Rjesenje jedan dobar bager i specijalne jedinice i sve porusit pa nek se nauce pameti.
LUKAVAC NAJZAGADJENIJI GRAD U EVROPI A ONA BUDALE.INA NACELNIK DELIC POSTAVIO KLIZALISTE STO METARA OD TROVACA CEMENTARE , SODE I GIKIL PA DA SE NAROD TRUJE PUNIM PLUCIMA
Ove čestice ugljenmonoksida nisu bile u Bosni 92.-95. Neće one nama izazivat hebeni rak pluća, insistiram da se druge otrovne čestice postave na funkciju trovača i ubica!!
jA pLANiraM da voZIm sVOG elektRIĆNog golFA 2 saMO dA mU zamijEniM čelaVE gumE...... :(
Pa dobro, sve ove gradove vecinom veze ista vjera i obicaji.
Ljepse je kad smo prvi
Zajedno u grupi sa rajom iz Bangladesa, Indije, Nepala i Pakistana
prednjacimo u odnosu na region!!! uvjek smo se isticali :)
Klix novinarstvo, 9-ti glavni grad a ne deveti uopste grad? Btw nisam iz Sa ni ljubitelj njih al malo preciznosti ne bi bilo na odmet.
ma o cemu ti pricas ? indija ima 3 glavna grada ?
Sad kad dignu cijene plina, a najavili, ima da budemo prvi
Dovoljno je pogledati top 10 listu najzagađenijih gradova na svijetu, i uzorak se lako primijeti.
Pa to je pohvalno da je naš Džalalabad u top 10 gradova svijeta.
neko ce dobre pare klepiti na sarajevskoj havi , ko da nikad nije bilo magle i smoga , poceli su me nervirati sa ovim poredjenjima i mjerenjima
@ramadan što te nerviraju?
@haos1 zato sto pricaju gluposti, jedino se broj automobila povecao u odnosu na prije 92, nema industrije (gumitehna,livnica,bitumenka,pretis,unis,tas,vaso miskin....), moje naselje prije 92 grijalo se na cvrsto gorivo u ratu dobili plin, jedine mjere koje znaju poduzeti jeste zabrana. Mislis da neko se zaj.baje sa cumurom i drvima sto mu je merak umjesto da stisne gumb.
Nema mjerenja za Lukavac i Tuzlu. Sigurno ih je bilo strah objaviti kolika je koncentracija otrovnosti j sigurno bi Lukavac bio na prvom a Tuzla na drgom mjestu. Sinoć se disati nije moglo!!!
Crknit ce vam aparat od zagađenosti
Bosnje kao i uvijek uz svoju bracu iz Pakistana i Kabula.