Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pravit tunele po igmanu. ventilacija je ključ
Vrijeme je da se narod pocne ponasati drugacije, pa ce vam biti drugacije. Tvrdoglavost ne vodi nigdje.
šta zenica, šta sarajevo, trebate doći u kakanj. sve što zaradi industrija kaknju profit svi dobiju, a nama ostane taj zrak od koga se ne živi
pitajte premijera kantona kakvu mješavinu sagorjevaju u toplanama.... i kolko se "dobar" bio u tome..... dok se vi davite ko mali miševi hahahahahahahahahahahahashahahaa
hajmo sarajlije u zenicu po cist zrak
Herceg Bosna - čist zrak, divota.
Šta ima ekspres-lonac sa zagađenjem? U ekspres-loncima zrak zagađen? Visok pritisak u Sarajevu? Smiješan naslov
MOLI BOGA DA UDJEMO U "EFFROPSKU UNIJU" !!!
Od sutra u automobilu mora biti troje i stvar riješena
Narod trazi opravdanje sto lozi ugalj u visokim cijenama i poskupljenima plina. Nije samo ovdje preskup. Svugdje je. Svugdje u svijetu raste cijena plina. I rasti ce svake godine jer plin postaje sve rijedji, i tamo gdje ga jos mnogo ima je pristup teziznaci skuplji. Umjesto da mislite na svoju djecu i njihovo zdravlje, sto znaci i placati vise za plinsko grijanje, oni loze... a vjerujem da vecina pusi (za to se uvijek ima novca u Bosni). Prioriteti u narodu a ni vladi nisu uredu. I vlada je kriva naravno, trebaju gradsko svugdje uvesti...najbolja opcija je zelena struja, no mislim da nasoj vladi nije nista sem vlastiti dzep u interesu.
Moj prijedlog je da svi nosimo maske i boce sa kisikom, osim toga dobro zastiti kozu da ne dolazi u kontakt sa "rakovima".
DISMR SARAJEVO KO POLJSKA HAHAAHAHAHAAHAHAHAHAH SAMO SE VI CIGANI SMIJITE ZENICI, GORI STE OD ZENICE
prno mahmut nemers dahnut
bojim se da ce ove godine biti rekordno malo snijega,i da ce dosadne magle obiljeziti januar i februar
Kad bi Ivan odsjekli, ne bi bilo magle, uvijek bi bilo vjetra i cirkulacije. Danas i nekako se disalo.
KO SE SVE SLJEG`O U NJEGA NIJE NI CUDO!
http://www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.