Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacelnici poput Semira Efendica i EP BiH glavni krivci, jedni sto ne ruse divlje kuce a drugi sto te kuce kriminalne kopcaju na mrezu! Bosnjacka smraka! I sad se iz tih kuca loze ooanci i Bog zna sve sta.
Lako provjerljivo broj izdatih upotrebnih dozvola i broj "privremenih prikljucaka" razlika je broj divlje gradnje u Sarajevu
ahaa znači onaj hit Merlinov prije 40 godina "nevidi se ni kuća ni kapija" posvećen Semiru i EPBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ćumuristan
Levati, imate pozdrav od invesitora sto su vam zabetonirali grad, sa suncem okupanih plaza i planina iz svojih aprtmana i vikendica koje ste im vi i vasa vlada obezbjedili ❤️❤️❤️❤️❤️👍👍🎉🎉🎉
A cijene nekretnina ko da u Monte Carlu kupujes stan, ne znam po kojem kriteriju se formiraju cijene ali prije nego sto je formirate pogledajte ovo, pa cete mozda biti malo realniji
Tri zagadenija grada su iz najsiromasnijih Azijskih zemalja. Mi smo Evropska metropola? Stamota.
Taj problem oko zagadzenog zraka najlakse je rjesiti. 1) Koje su otrovne cestice u zraku?? 2) Odakle te materije dolaze ?? .Kad to dvoje saberes stavis zabranu pod hitno. Sve ostalo je suplja prica. Pozdran dragim Sarajlijama da se sto prije rjese ovog problema.
U vrhu smo po lošim stvarima
Treba znati biti u vrhu čak i po lošim stvarima, Ni to ne može svako. Bolje je biti vješt u jednoj stvari, nego prosječan u deset drugih stvari. Svejedno u čemu, Bosna i Hercegovina je uporno pokazivala i konačno pokazala da može biti u vrhu po lošim stvarima. BiH ima čime da se ponosi, i treba se ponositi.
ne treba nam korona ubijaju nas drugim metodama i niko se ne sekira. u rangu smo sa sa indijom i pakistanom. bravo majmuni od političara.
mozemo se valjda popeti jos jedno mjesto i dobiti medalju
Ma ja opet tekst o Sarajevu, daj im jos para malo im je.. Vise ste procitani odavno..
Veliki problem je što niko ne sluša struku. Samo daj para nisu bitne posljedice.
Zato vlada KS ce uskoro odobriti izgradjnu TIBRE 3 na Kosevu kako bi sprijecila stvaranje smoga… a investitoru ce pokloniti cestu, a zgrade ce prikljuciti na cijev koja je postavljena 1980, i koja napaja Breku, KCUS …vode cemo imati ponekad cetvrtkom od 23:00-2:00…
Nakrcalo se svega i svačega u Sarajevu tokom i nakon rata. Kulturno i multikulturalno Sarajevo zauvijek je nestalo. Grad u kojem su nastali Indexi, Crvena jabuka, Plavi orkestar, Top lista i ostali nestao je zauvijek.
Jest narod napacen, treba poceti koristit elektricna auta i radiatore, jedina gospoda smo mi na Stupu u tibri...
pa mi prvi nemozemo biti ni pocemu
Od kad su islamizirani Srbi protjerali Hrvate iz Sarajeva, Sarajevo je postalo jedna obicna brazilska Favela. Kuce napravili jednu na drugoj, zimi se lozi cumur, staklo, plastika, guma, odjeca, obuca, lakirani namjestaj…..Sa odlaskom 4/5 Hrvata iz Sarajeva, Sarajevo je izgubilo svoj europski dojam,. Sad postaje sve vise tursko arapska kasaba. To je ziva istina. To govore i muslimani, koji su otisli/pobjegli iz Sarajeva.
Dobro došli u Zenicu!