Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosipate suplju i uzimate pare za suplje projekte, NVO i sr.anja, a drustvo nikad korumpiranije, treba ti stela i da zub izvadis
Opet vi o borbi protiv korupcije??? Koga ste procesuirali, osudili? Eno vam grupa Spas u Zadnji čas - Spasimo Dobrinju objavljuje desetine dokaza na FB stranici koji dokazuju da su i efendić, i Sejad Delić i hadžiahmetovića i kantonalni i federalni inspektori uradili nezakonite stvari, i da su korumpirani, da li za pare, da li za finansiranje stranačkih kampanja, i šta radite po tom pitanju???
U nedostatku pravih poslovnih firmi, i nikakvih šansi za mlade obrazovane ljude, ovako angažmani na "projektima" bilo UN ovih agencija, bilo NVO i sl, su dobra palijativna mjera, da kratkoročno nešto se odradi i zaradi. Prvo to....ali, činjenica ostaje da su ovo jači i veći ublehaši i uhljebi , od bilo kakvih političara, lijevih i desnih. Fancy press konferencije i skupocjena odjela , naravno ..🤮
Koliko okruglih stolova, panela, sjednica i drugih praznih prica, a mi sve korumpiraniji i korumpiraniji. Do nas je, korupcija je nas nacin zivota ovdje.