Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako niste zadovoljni vjerujem da ćete poput mene pljuvati po lošem sistemu, pljuvaćete one iznad, one što su vladali, ove što vladaju, one što će vladati. Ali pogledajmo malo u sebe. Šta smo mi zapravo učinili da do ovoga ne dođe? Šta smo učinili da promjenimo ono što nam se ne dopada, što nas drži na dnu? 
Sami smo dozvolili da nam se ovo desava!
Probudite se ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rusimo Dodika nakon nekoliko godina krize i nacionalizma u RSu! Sve dok je nacionalizma, primitivizma bit ce nam samo gore. Ujedinimo se svi zajedno protiv ovim nehlje!bara
izuzetan je splet sretnih okolnosti da su srbi danas dobili dva tako mocna lidera...dodik i vucic su u stanju da uvedu srbiju u novo doba i prosperitet srba...nakon generala koji je u pravi cas preuzeo odbranu srba danas imamo dvojicu vrhunskih lidera koji vladaju diplomatijom i odlicno se nadopunjuju.....dusmani se odbijaju od njih kao ping pong loptice....
@Stop..... nazad u Sarajevo,pomozite Bakirovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
jašta, treba svima da se desi velika nepravda pa da iziđu,..narod politički vrlo glup, i onda rješenje nalazi u iseljavanju jer je lakše i otić nego izić
Za Banjaluku se može reći da je ustala. Za Sarajevo...pa recimo da osrednja pjevaljka okupi više ljudi nego što ih je bilo ispred BBI.
MI SMO SE USTAJALI I USTAJEMO SE SVAKI DAN OD KAD SU NAM TERORISTI IZ TZV VOJSKE RS I HVO POBILI 12,000 DJECE U IME NEKIH FAŠISTIČKIH IDEOLOGIJA KOJE I DAN DANAS ŽIVE! NA SAV GLAS SE DREČIMO VEĆ 26 GODINA ALI NIKO NE HAJE!!! PRAVDA ZA SVE ŽRTVE FAŠIZMA!
@TopListaDemagogista A ABiH nevina ? Nije nikog ubila ?
Kako su Muslimani pametni, oni čuvaju sebe i svoju vlast a podržavaju ovakve skupove. Jel i Dženana ubila vlast u RS? Ili Bakir? Nisam nigdje vidio da se prosvjeduje ispred presjedništva, kuće Bakira, zgrade presjednika Federacije i sl.
Nacionalizam nam je unistio Yugoslaviju a sad ce unistiti i evropu
@Dino, a Bosnu razvalio!
Tako je braćo moja lijepa mozemo sve bez NACIONALIZMA
Povuci se sa vlasti Bakire. Neuki gramzivi skote. Hebo te autobus koji te doveo u Sarajevo. Povuci se, pitaj Brankovica.
Kako mogu policiju organizovat da cuvaju bjesne gradane, a da jednog inspektora da resi sve lopove i ubice, tesko
Dzaba ustajete, sjedite u vrucem domu budale. Pravo ustajanje je sada sedmog.
zeemljo korumpiraaana, na vjernost ti se kuuuneemmm, ovako bej ha himna treba da pocinje
Bošnjaci moji, Srbi, Hrvati, Romi, manjine, SVI zajedno protiv nepismenog šljama iz SDA/HDZ/SNSD! Samo zajedno, narode moj!
Samo zajedno, narode moj! Bakire, Milorade, Dragane... ma4ku vam je3em krvavu!
opet moji supci iz Zenice sa simbolicnom podrskom....jbg...moja raja je otisla
Divi Dragicevica,ko Nurija s limunom :D
Obojena revolucija u pokusaju. Zna se tko obicno financira ovakve stvari
@damir, ovaj dobro unovci sina! Izjavi nedavno(glup do bola):''Dodik ne zna ko stoji iza mene"
@senkavetra cim on ovo organizira na dan prije izbora jasno je da mu nije ni malo stalo do pravde vec do Sorosevih para
to treba sve pozatvarati u zatvor