Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo pitanje je : zasto se 99% papirologije ne rijesava elektronskim putem ? Zar je moguce da mi jos uvjek u velikoj mjeri koristimo kucace masine i fax ?
Pa zato sto smo najgora zemlja treceg svijeta...
dece uhljebi radit onda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa tu rade uhljebi strancki .. Inace ne rad ni puno radno vrijeme od 8 do 13.. Vec svega 2 h na dan.. Jer ima i po tri na jedno radno mjesto. Pa se svako dva sat rotiraju,a ostatk sati provode ispijaci kahve i bacnje traceva..
Treba se sve digitalizirati
Jer imaju trudničko radno vrijeme.
gdje god dodjes receti - korona ovo ono
Eee nece uhljeb da radi, ode na kafu i cevaape a zna da ga niko ne kontrolise, stoka bez kulture i karaktera. NIGDJE NEMA VECIH LUPEŽA KAO STO SU U SARAJEVU, SVJESNO KRADU DRZAVU A NIKO DA TO SPEIJECI.
Zato što polupismeni i podobni rade.
Nije valjda da su se gradjani poceli pitati zasto ovo zasto ono hmm,cudno zaista...
U novom gradu inace sve uhljeb do uhljeba
imal sta na ono
Zato sto im se može
Laze stoka Jos traze vece plate a do 1 rade mrssssss Ako ti se ne svidja daj otkaz eno ih ba birou mali milion koji bi vas rado zamjenili
U SA su jos dobro prosli. U Tuzli Sluzba za imovinsko-pravne poslove, sa strankama, radi do 12:00 sati.
A ja se pitam zasto rade oatali do 16:00.Kako izvaditi potvrdu,uvjerenje ako insan radi do 1600 kao i opstine.Radno vriijeme opstina i saltera bi trebalo da bude do 17:00.Oni su tu zbog nas ,a be obratno.
U SA su jos dobro prosli. U Tuzli Sluzba za imovinsko-pravne poslove, sa strankama, radi do 12:00 sati.
jer i oni imaju zivot
i to jako dobar i dobro placen
Pronlem im je i ubrzati sistem gdje se uzimaju pare,šta je sa drugim poslovima gdje nemate fin.efekat i korist