Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba. Idemo dalje.
šta će SDA sateliti .. nece to priznati, da njihovi nisu dali nikada saglasnost i dozvolu, jer zaboga, ugrožavaju poslovanje Sarajevo taxi-a. jednih od glavnih sponzora SDA stranke.
Zar je moguće da mi od ovoga pravimo svečane ceremonije i otvaranja , od nečega što postoji decenijama u svim normalnim državama i gradovima,
pa kad nemas nistra drugo, trotoar, bankomat i ovo
nazalist tek 30 godina poslije rata
Ovaj Suljagic sluzbenim vozilom ženu u Gerontoloski dovozi. Ona frizerka dole. Zamisli ti kriminala vozaca i sluzbeno auto da frizerka stigne na posao. E moj narode placaj stoku koja josta ne radi.
Ubleha ziva ovo vozilo je vec aktuelno ima 6 godina dobili su ga kao donaciju od BH Lutrije i stajalo je jadno vozilo tako godinama ker paraziti nisu htijeli da se potrude da se vozilo koristi za ovu kategoriju ljudi. Suljagicu bi inspekcija trebqla biti svaki dan u Domu Pazarici jer onu jadnu djecu dole zlostavljaju odsjeceninsu od svijeta. Tema bila aktuelna kratko i svi zaboravili.
Jasmin Đemidžić bi bio presretan
Vidi ovog cirkusa...
nakon 27godina poslije rata...za svaku pohvalu
Nije tacno postoji vec 6 godina i njije ovo zasluga 4-tvorke :)
Bravo za Taxi 8, svaka čast za borbu!
Prevoz osoba svih kategorija je javno pravo i obaveza drzave/grada je da obezbjedi jednake uslove prevoza za sve. Ono sto se u cijelom svijetu podrazumijeva i sto je normalno, kod nas se zovu novinari i reze se vrpca, povraca mi se.
Barem nesto pozitivno ovih dana
sad moze legalizovat one narkomane sto mu rade,po troica na autu a auto na petoj osobi
Bravo vlada kantona, vidi se neki rad, mada sporo , al hajde.
sad jos samo da "sugradjani" poznati kao "samo 5 minuta" i "ma moze proci" pocnu parkirati tako da se moze proci pored auta u invalidskim kolicima
Samo nek ne pise nigdje sarajevo-taxi i sve je uredno.
Lijepa dešavanja kulturna i civilizirana top Rajvosa.
prevara opet neka sa "udruzenjima'