Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kamo srece da nam je Austrija ostala jos koje desetljece vise...
U znak podrske Izraelu u borbi protiv terorizma treba vratiti vratiti naziv ulici Obala u Sarajevu u "Obala Adolf Hitlera" :) :) I zovnuti Fincija pa presjece vrpcu koju treba poslati Vucicu kao poklon! :)
Sad mi je malo lakse...
Sledeci poziv je u Njemacku na rodjendan Adolfa Hitlera,naravno,Bosnjaci ce se obradovati kao i ovaj put :)
ja koliko znam iskazivanje simpatija prema nacistima je zabranjeno zakonom dok je kod vas to normala, vi ste dostojni nasljednici hikija
uvijek kad vidim cika Ivu, sjetim se onog faila u SCC..jaaadniiiik :D
gana ljubim te :* <3
kako vas nije sramota?! svaki iole normalan bosanac i hercegovac gnuša se povezivanja sa austrouraskim okupatorima. Srbin sam, da se Gavrilo zvao Mehmed, musliman, Bošnjak šta god... i da je ubio okupatorsko kopile držao bi njegovu sliku na zidu kao i danas Gavrilovu u znak najvišeg poštovanja! SMRT TIRANIMA!!!
De sad prevedi
da je Gavrilo bio kojim slučajem neki musliman, hrvat, englez drzao bi njegovu sliku na zidu u znak najvećeg poštovanja lika i djela!!! pročitaj nekad nešto seljo, pa ćeš mopći razumjeti formulaciju rečenice
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
JOJJJJJJJJJJJJJJ OTKAD JA NISAM VIDILA ČARŠIJE IH..:A POŽELILA SAM MALO...AL NIJE MI LOŠE GENERALNO
ŠTA JE CAPS??