Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalsno kakvi ljudi vladaju Bosnom i Hercegovinom,pa klizalista se prave kad se srede vece i krupnije stvari u gradi i dzavi.Ovo je stvarno ironija politicara narodu,ako ste nezaposleni dodjite na klizanje,a posebno omladina koja se odala kriminalu,drogi i prostituciji,a nigdje ozbiljnih planova i programa i projekata kako rijesiti te probleme u drustvu.Kriminal cvjeta,nezaposlenost isto tako,a nigdje strucne pomoci toj omladini i otvaranja radnih mjesta,a ta bi ista omladina znala izgraditi sebi sta im treba onda kada bi imali posao i placali porez.
Krajem maja registrirano 66.625 nezaposlenih osoba.Mogu se barem klizati.
Dobra vijest dosta vala vise ZETRE i AJNADJICA klizanje je bilo i prije u skenderiji i pred rat na Zetri na teniskom terenu tj trkackoj stazi .................
divi Đinde lopine. kolko je on jamio:::
Bravo! Konacno dobra vijest. Izgleda da premijer ipak drzi do obecanja barem sto se tice klizalista i porodilista. Ako Sarajevo uistinu dobije ovaj objekt, onda je to za svaku pohvalu, posebno Hokejaskom Savezu BIH. Bravo momci! Za grad koji svojoj djeci moze pruziti malo vise.
U ovom gradu se pare trose na gluposti, grade se idi.otski mostovi koji nikom ne trebaju, nekakva klizalista koja nikom ne trebaju i slicne besposlice, pa bolje da udare posten asfalt na Darivi i naprave kakvo igarliste za fudbal i kosarku, nesto sto ce koristit desetine hiljada ljudi, setaca, rolera, biciklista, trkaca... Eto nek mi imamo klizaliste, da se malo proplazamo i predjemo most 2m krace nego sto sad mozemo.