Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mater vam retardiranu umjesto u Grbavicu i Kosevo da ulazete vi pravite novi, pa repka pred 13.000 igra©, pored 35.000 u Sarajevu
¸Valjda nekad se neko i smiluje pa da sadake da se Kosevo i Grbavica rekonstruisu, asmo ste na sadaku i navikli...Nista, ama bas nista ne znate i ne mozete napraviti sami....Sadaka city !!!
@ja_mahalac89 Pa eto hajd nam ti papak sredi, nismo mi kao Zenica da nam savez uradi komple stadion i trening centar.
A fabrika? Kad ćete neku fabriku da izgradite?
@PrepperBalkans onda bi morali raditi. Taman posla..
@stu den Jes' vala. Bolje da pimplamo loptu.
Jest jest mladim trebaju sportski tereni što nemaju od čega kupiti loptu to nije problem
Ne kontam sta ce u faleticima stadion,bolje da ste obnovili taj azil za cuke....jos jedna od hadjibajricevih budalastina
FK Šuplji Lavori
vec sam dosadio i ponavljam se, ali zeljo i fk sarajevo trebaju da uloze skupa u jedan moderan stadion kapacitetom od 35.000. Usteda velika a i stadion je svake sedmice u funkciji. Ovaj stadion je lijep ali kome treba takav "stadion". Na zapada je na svakom cosku (blizu skole, parka itd) fudbalski tereni sa umjetnom travom koje nekoliko klubova skupa koriste. Ako su vec gradili stadion trebali su stavit i atletsku stazu za trening, ovaj plan je bez veze.
E lokacija vam je savrsena XD
Neko ce uzet fine novce za ovo. Prave se seoski stadioncici,bolje bi bilo da su ulozili u Kosevo ili Grbavicu ...Nasa posla ##
Ovo je glupost, ako vam se gradi stadion napravite negdije gdije ga nema. Ovo je ona klasična priča sve treba u Sarajevo, sve pare sva ulaganja i investicije prođu kroz isključivo taj grad. Prije par dana, što je ironično čitam da je Sarajevo najveći proizvođač električne energije. Nemam ništa protiv Sarajeva ili sarajlija ali je ovo zaista smiješno, mi ostali kao da ne postojimo. Onda se kasnije bune što se svi sele tamo.
@starbuck Jablanice itd. cijelo jedno područje pored konjica potopljeno, da bi Sarajlije najviše struje proizvodile :D
Bolje da se uloze pare u ona dva rugla Kosevo i Grbavicu nego praviit neki sradion na koji nece doci 200 gledalaca.
Napokon da i FK Sarajevo dobije svoj vlastiti stadion, u autentičnom okruženju svojih simpatizera, koji bi tako dolazili na utakmice bez da silaze u grad :)
Ja nacelno podrzavam ovu ideju, ideja o izgradnji stadiona na tom prostoru postoji vec dugo jer su infrastrukturni uslovi skoro pa idealni za stadion, ali........ Na tom stadionu se u skorijoj budocnosti nece pojaviti nijedna ekipa veca od FK Vratnik, a razlog je vrlo jednostavan, NE POSTOJI mogucnost da do stadiona stigne autobus. Putna infrastruktura prema tom dijelu grada ne dozvoljava pristup autobusima ( uz krivine preko Darive ne moze, preko Vratnika ne moze)
Preko Sedrenika takodje ne moze, tako da preostaje prebacivanje ekipe u par minibusa ili kombija, sto slabo koja ozbiljna ekipa ne radi. Recimo na primjer da Zeljo ili Sarajevo hoce da odrade par , treninga na tom terenu, ili da se odigra neka prijateljska utakmica ili odrzi neki ozbiljan turnir. Tesko!
@valterTNT " sto slabo koja ekipa radi" - ispravka greske :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taman stadion za FK Sarajevo.
Pa ako se Sarajevo tamo prebaci to će biti sramota, ko će ti sa koševa ići tamo bgt.
samo jos pitari nemaju svoj stadion
samo Sarajevo ima trening kamp po Uefinim i fifinim standardima...
Evo prilike za amidzu Tana da izfinansira ovaj stadion i da konacno fks dobije svoj stadion. :-)