Ženski mirovni aktivizam
0
Sarajevo: Deseci građana šetali za mir
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ništa od šetanja , kao skreću pažnju? Ima pametnijih načina da se skrene pažnja, nešto konkretno molim! http://tinyurl.com/62jccb3
Da manje setaju a nesto konkretno rade za drzavu ne bi zivjeli u banani.Kod nas samo nek se seta a onda na kafu laganini.
Zene su okrutnije od muskaraca.Gluposti i setnje.Konkretno nesto dajte.
Za zene bi cvijece sadio i zivot dao, ali za zene. Za one koje glume da su zene, a stvaraju velike probleme u porodici, pa se kasnije uspostavi da su pod nasiljem. Takve zene bi davio i u kotlu vario.
Iskoristio bih priliku da se naj.....m ma...... onom ko je odlučio da na portalu cenzuriše svaku drugu riječ iz rječnika bosanskog jezika. Degenu, čisto informativno, koliko god ti cenzure stavio na portal ljudi će naći način da pišu šta hoće prema tome ne pravi se pametan već omogući normalno komentarisanje vijesti.
Ja kre...skog naroda u ..... ma.....nu. Država propala uzduž i poprijeko, ovi šetaju za mir!?
da zene odlucuju tek bi nas tad sve glava zabolila
kakva bespotrebna glupost.
E ovo sam pravo poželio. Kad ide ugasite svjetlo ko je za mir?
kada su protesti nigdje nikog a svi hoce da zive ko bubreg u Loju
Kako sa zenom ?????, pa ovo mi je ljubavnivca..nije udata...al se dEre pravo
Vidi sto se cviko medju trebe uvalio ne bi li ga kojoj privalio!
jel ima jos ovih kisobrana,ili se razgrabilo sve?
J E B A L I kevu Kad treba setati za branitelje BiH ili penzionere, ni puskom ih nebi natjero covik
nase3 besposlicarke setaju po Ferhadiji, a njihove na vojnoj obuci...
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...