Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota evropskog glavnog grada...sve ostalo indija, pakistan. Seljaci smo mi ali u glavama teski
@KORONAbOSNJAK Iz pouzdanih izvora saznajem da si retardiran.
Teskim radom i kontinuiranim naporom, vec preko 20 i kusur godina stvorili smo da Sarajevo bude prvo na listi. Ja se zahvaljujem svojim simpatizerima i onim koji su nas birali. Kibre i vasa SDA
Hajd barem smo prvi u necemu ako barem nista :D
BiH i Bugarska jedine dvije evropske zemlje na listi. Al BiH apsolutni rekorderi, gledaj za 100 poena iznad Mongolije a 150 iznad Bangladeša. Pa nema, vi ste tačno nenormalni svi tamo, šta to ložite u PM.
Ipak i bosnjo moze biti prvak svijeta i to sa 100 bodova ispred drugog mjesta..cestitamo od srca...
@gooUser1579448916 ta će mongolija niđe veze 100 bodova iza
ostacu u mom uvedu ozbiljno zabvinut
Mene je lično sramota što sam rođen u bih
Ne kontam, gdje je sad ona mala Greta što o zaštiti klime smori cijeli svijet. Očigledno samo propaganda zbog politički razloga, sklanjanje nafte i zarada lobijista autoindustrije električnim autima. Što se ne angažuje u Sarajevu....... Jasno ko dan.
Kidajte iz BiH baksuzi bolesni koji vam je? Pisaj Balkan primitivni i taj seljakluk
Nemoj tako lagati, ovi sa klix-a novinarcici... BURSA je najzagadzenija sa 500 AQI.
Dosadni ste vise.
puši ku * rac.
Šta će Delhi ostala čuda mi ih šijemo duplo
Evo lahko je na osnovu ovih podataka vidjeti kakvu štetu po zdravlje ljudi je napravila ono ruglo od zgrade kod Hitne, ranije je bio najzagađeni zrak na Otoki i Stupu a sada konstantno dio od Malte do Skenderije
Ja Mislim i da su ja ovo krivi Dodo i Covic
Čestitke prvacima..Potrebno je mnogo rada i truda da bi se bilo prvi...
Povratak otpisanih
taman da pobije koronu u kinezima sto dolaze