Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba postaviti barikade kod Pofalica i Skenderije da se kakva pijana budala ne sroka u raju
Potpisujem
ili neki kratkopantalonas sa cuvenim alahu ekber...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne bi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Alija. -Sta je Alija u pjesmi? -Agregat
-Šta je Alija u pjesmi? -Fasada SCC-a.
treba ovo isilovo-islamsko leglo sarajevo sravniti sa zemljom, a muslimane koji prežive poslati u saudijsku arabiju. bih podijeliti na hrvatsku i srbiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SREĆAN I USPIJEŠAN RAD ŽELIM MUPU KS TE ZAŠTITARSKIM AGENCIJAMA DA OVO SVE PROĐE KAKO TREBA BEZ VEĆIH INCIDENATA I RAJI DA SE PONAŠAJU ULJUDNO LIJEPO NE PAPANSKI I DA TO SVE PRODJE KAKO TREBA,POZDRAV !
https://www.youtube.com/watch?v=ZbJnHvyN3WY U NOVOM PAZARU NE SLAVE NOVU GODINU
zavrsit ces u zatvoru
koga boli k
Bilo bi dobro da stave neku mapu pa da bude jednostavniji pregled.
Trebalo bi tu zonu zabraniti za vozila tokom cijele godine. Napraviti neku varijantu eko-zone, kao što su uradili gradovi poput Beča. Nema vozikanja po centru grada, samo možda javni prevoz i to električna varijanta, tramvaji i trolejbusi. https://preppersbalkans.blogspot.ba/
treba ovo isilovo-islamsko leglo sarajevo sravniti sa zemljom, a muslimane koji prežive poslati u saudijsku arabiju. bih podijeliti na hrvatsku i srbiju.
treba tebi jebavat mater od jutra do sutra muslimanskom karinom od 25cm
@MajKinSincina ... vi s vašim invalidskim ćunicama samo guzite curice i dječake od 6-9 godina. jebbo vam muVamed zaostalu nanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bilo bi dobro skroz zabraniti promet u centru, uspostavit besplatnu tramvajsku liniju skenderija - bascarsija i pretvorit ceste u biciklisticke staze i setalista, al hajmo se vratit u realnost..
Nisi normalni, u praznični špici, kupovini, atmosferi.. zabraniti saobraćaj!? J... vam ja mater svima
@tama33 pjehoke malo
hoce li braco haziosmanovic prije koncerta proucit fatihu ko onda kraj one gondole za trebevicku zicaru? hadzi nasir jabucar bi isto mogao bit tu da dijeli raji kafu iz najvece dzezve na svijetu.
Šta će obilnije točiti, voda il' ipak alkohol...
@LIMESA sta god sebi poneseš
limesa hos se ti razgulit za novu?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da te nije alijaaaaaaaaaa
More li se proć pjehe, hebo vas Dino da vas hebo... Što ga imate slavit bolje je da te pare date muhtač insanima i dijeci brez hrane i ogrjeva
Gorit cete za ovo sto nam radite od redukcije vode preko par-nepar do ove lakrdije od generalne probe. U sred praznicne atmosfere "moram preko Svitave" do carsije, kao i za sff sto se radila promjena cijevi na Obali, pa od Skenderije do Drvenije sat vremena. Kakvi ublehasi vode glavnu rijec
@okozaokozubzazub Ovaj narod može jeb.. ko stigne
Što li? Možda mijenjaju vodovodne cijevi.
A ja bolestan