Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapanjujuće je da i na vijestima o saradnji dva grada, pljuvanje i uvreda ne manjka. Postoji li model BiH koji bi vam odgovarao? Šta treba da se desi da konačno shvatite da samo zajedno možemo nešto napraviti, možemo imati budućnost? Dokle vise, Bog nam pomogao?
Kad se sjetim 1992-1995 oni su Sarajevu blokirali vodu,a sada Sarajevo njima daje vodu.Sarajevo je ocigledno Sveti grad sa nevidjenom dobrotom, koji zivi po pravilu - ko tebe kamenom,ti njega hljebom.
čuj nemaju vode....jel ovo Dino došao na čelo Lukavice? :D
Srbi nam prave branu iznad Bentbase i nedaju da prolazi voda kroz Miljacku.Eno je sva presusila.Samo puste na nekih 15tak minuta i ta voda bude crna kao katran.Sram vas bilo na sta smo mi spali.Niko ne zeli da se ustane i svi sute.Kakva vlast takav i narod
Bosnjacka voda u srpsko sarajevo.
Sta ce im kad bulju peru knjazom milosom?!?
Sarajlije bi trebali da budi pitani, sjetimo se šta je bilo u ratu i koliko nam civila ubiše u redu za vodu
A prije par godina ISa Vodovod dostavio vodu Kantinu. Izadjite iz devedesetih. Inace suzivot nije moguc.
Najautomazohisticniji narod na planeti - Bosnjaci
Gest vrijedan svake pohvale.....
Sarajevu su oni četiri godine isključivali vodu i gađali ljude po bunarima, svaki dan masakr su pravili
najjaci su mi ovi sto se zavaravaju da u lukavici mi sarajlije kupujemo stanove pa nismo se zato borili al zato nam oni oduzimaju ulice stavljaju plakate i nazive na cirilici efendic rece da ce ogledalo stavit ispred one zgrade
daj im vodu a onaj pijanac skino bh zatavu sa opstine ma tako nam i treba
Ne! Treba ih ostaviti, pa nek im Mile dostavlja vodu iz Banja Luke.
Super, pa neka iduce godine naprave jos tri puta vecu zastavu RS-a na neustavni dan RS-a
Toliki problem reci da je ovo Lukavica ?
Ja bi prije kanalizaciju dostavio komsijama....
A oni zauzvrat neka vjesaju slike usranka mladica u javnim ustanovama