Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li iko od ova dva debila engleski a za francuski da ne pitam
crkli .....da
Ma ko ga ne zna , vrecama zlata bi ga platio !
znas sta je nabolje da stavis imovinu Bakira i Dragana na jednu stranu a svih senatora na drugu , sta mislite gdje bi prevagnulo ??
vrhunac ironije ;D
ČOVIĆ ZADAJE ANALNI SEKS BAKIRU IZETBEGOVIĆU ZVANOM PAPCU
Od ove u crvenom sakou sto sjedi do Bakira, otac Vid Kresic optuzen na Sudu BiH za ratni zlocin nad Bosnjacima u Stocu. A Bakir sav sretan i bezbrizan sjedi pored nje. Gospodja se zove Tonka Kresic i sefica je Covicevog kabineta. I takvi primaju ogromne plate u ovoj drzavi, evo otisli i u Pariz na racun iste, a posten insan napusta ovu zemlju.
@politika.je Vidi ovih debila s "Klixa". Promijenise fotografiju sa g-djicom u crvenom sakou. O Tonka Kresic, ciji je otac Vide Kresic optuzen na Sudu BiH za razni zlocin nad Bosnjacima u Stocu, sad sjedi do Covica u zutom sakou. Sto promijeniste fotografiju?
ALOJ BAKIRE SPREMAJ SALATE BIT ĆE PLJAČKE ZOVI I HDZ HRVATE!
Bake a sta ce sejdo komsic reci na to...
''NAJPRIMITIVNIJI POLITIČAR U BIH AKO IZUZMEMO DODIKA I ČOVIĆA JE B.IZETBEGOVIĆ''BRITISH BBC
BIH:POBJEDU SLAVIT ĆUUUUUUU-POJEDI GOWNO DRAGANE ČOVIĆUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo putuju i nista ne rade.
Gdje god da se njihovi likovi pojave to je sigurna propast. Samo još konjina fali.
POJEDI GOV*O DRAGANE ČOVIĆU!
JESU TRULI ČOVIĆ I BAKE