Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova staza je odmor za dusu i rekreaciju pogotovu kad je lijepo vrijeme, prezadovoljna sam
Tako treba, svaka cast
Ovakve stvari trebaju ovom gradu
Prilikom boravka u bolnici jedina svijetla tacka mi je bilo ovo setaliste gdje se misli razbistre i udahne se cisti zrak. Zaista lijek i za dusu i tijelo.
Svaki vikend ujutro dodjem u ovaj park da vjezbam i trcim,drago mi je sto cu se sada i tim putem biciklom moci spustiti do grada.u zdravom tijelu,zdrav duh.🌸
Za nas kojima je biciklo omiljeno prevozno sredstvo ovo je veliki plus,pogotovo na tom dijelu i slicnima gdje moras stalno paziti na saobracaj,nadam se da ce de staza u buducnosti dodatno i produziti🔝
Od sad svako jutro tuuu se vidim9
Ovo je super stvar.Sto vise posjetilaca na istoj😀
Lijep je ovo prostor za uzivanje, odmor i rekreaciju.
prelijepo...u gradu si,a kao da nisi. lijepo mjesto za odmoriti,samo jos bankine staviti za ove manijake s autima da ne ulaze.
Bitno je da se radi💪💪Sto prije se privedu radovi kraju to je bolje za nas setace 😊 Samo naprijed !
Raja na bicikla i idemoo💪 i bilo je vrijeme👏👏🔝bravo!
Samo nek se radi, kome smeta što se nešto sredi i uredi, uopšte mi nije bitno ko je uradio, koja je ko stranka, ko god radi i doprinosi mom gradu i njegovim građanima, ima moju podršku.
Šetnja zelenilom u centru grada skoro, još fino svaltirana, odlično za dječija kolica i ugodnu šetnju, sve pohvale.
Odlično za šetanje i uživanje.