Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Završite to jednom. Ovo je smješno, vlasti se mijenjaju a mi trošimo gorivo zagađujemo zrak zbog toga što imamo seoski put od Dobrinje do Skenderija.
Žena u donjem dijelu sa lijeve strane kao da je tek lakirala nokte pa ih suši od posla
bitno je da ste vi u Centru i Novom Sarajevu završili i južnu i sjevernu longitudinalu a nas u Novom gradu i Ilidzu ostavili da idemo mic po mic. Sreća pa imamo preko Istočnog Sarajeva saobracajnice. Kako vas nije stid za 25 godina da ni jednu longitudinalu niste probili do kraja.
prija ćete spojiti Vogoscu s centrom nego riješiti longitudinale prema Novom gradu i Ilidzi
Kakvi lažovi , rekli pred izbore 2014 nastavljamo dalje i od tada ni jednog centimetra. Ali Bošnjake kupiš s kutijom rahat lokuma jer su ih doveli kao i srbe na ivicu egzistencije pa im za 100 maraka možeš dušu uzet
pa ko je lud da to prihvati, naravno ljudi tražili izgraditi nam novu zgradu pa onda rusite šta god hoćete i to nisu u stanju da urade 10 godina di svake izbore ista priča, ma ovo sve gubi smisao
@tarcibald Ako mislimo na onu zgradu kod raskrsnice sa Hamdije Ćemerliča, najčudnije je što se ona ne mora rušiti. Put bez problema može da je zaobiđe na udaljenosti nekih 10 metara od zgrade, možda se izmjesti samo nekoliko garaža, i spoji sa postojećim blizu SaNaSa, Čak postoji verzija projekta takva.
Nenadic rastura!! Forto je bio smijesan premijer kao i citava vlada, sad se vidi jasno.. Oni rupe krpili na zidu Miljacke u neznanju hahha
I ove transverzale, longitudinale, ko da je New York
Opet BiH postaje najvece gradiliste u Evropi. Do izbora naravno.
Cuo sam ovako se pred izbore dijele kontejneri po mahalama sto se mogu naci za cvaju na Alibabi. Tako da znate da vas glas vrijedi 20 maraka.