Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna voda sta joj rade .....!
Pa dobro majka mu stara šta vi radite tamo s tom vodom i kako je moguće da je kod vas non-stop neki belaj? Kod mene u Tuzli zadnji put nestalo vode davne 2010. godine kad su bile poplave pa se negdje zemlja pomjerila i rasturila cijevi.
svaki dan nema vode i negdje se popravljaju kvarovi i to traje godinama.to je Dokaz gdje se nalazimo i kakav smo jad od drzave
Klix vas svaki dan podseca u kojoj vukojebini zivite. Mada to nije dovoljno da u vam smanji mrznju prema svemu sto je izvan te male kasabice zagadjene primitivizmom i vazduhom.
samo malo fali da Sarajevo bude zaista lijep glavni grad.........a to je...cistoca, voda , uredjenje i svijez zrak.....mislim da ne bi trebala biti naucna fantastika da se to dostigne.....naravno ako ima volje
@1dis Beograd ima 30 izvorista. Doduse neka su zagadjena i nisu uvek za pice, ali ima ih sasvim dovoljno za citav grad. Ne pijemo mi Dunav i Savu prijatelju.
ima li sta novo ?